LIFESTYLE | KARMA OF PECH

Little girls seek revenge, a real woman moves on while karma does her dirty work..

De uitspraken.. ‘ Dat noemen ze nou karma.’ ‘Karma zorgt hier wel voor, ik neem geen wraak’ of what goes around, comes around Daar hebben jullie vast allemaal wel eens van gehoord.

Wat is karma eigenlijk? Dit zal ik kort even toelichten. Karma komt uit het Tibaanse boeddhisme en betekent eigenlijk de wet van oorzaak en gevolg. Het verwijst naar je handelen en je acties. Deze acties en daden blijven bij je en komen eens in het leven terug, in iedere vorm. Om het even kort te verwoorden. Door bepaalde handelingen te zien als een les, iets negatiefs ervaren met spijt en zorgen dit niet nog eens te doen. Hierdoor komt het ‘zachter’ terug. Kortom.. wees lief en oprecht! ;)

How people treat you is their karma; how you react is yours. ~  Wayne W. Dyer

Ik persoonlijk geloof er ergens wel in. Nou ben ik ook niet zo wraakzuchtig en boos ingesteld, dat scheelt misschien ook. Maar ik vraag mij toch wel eens af,heb je ook wel een ‘badkarma’ zonder reden, kan dat wel? Of is het gewoon een pech moment?

De laatste tijd heb ik een klein beetje pech. Als net alles de goede kant op gaat, positief, lekker voelt en goed verloopt. Kan ik bijna wachten op een domper..

Ik spreek dit keer over een super toffe en nieuwe uitdaging, waarvan ik blij ben dat ik hem ben aangegaan. En de kans heb gehad natuurlijk! Maar.. er is elke keer een vorm van ‘pech’ die dwars gaat zitten en daardoor mijn goede doen dwars zit. Om het zo maar te zeggen. Ik struikel, ik word ziek, ik ben dingen kwijt..

If you are reading this, *just keep believing!* Good things are going to happen. Yes, they are!! Woohoo! Have a lovely day my friends!

Is het dan te enthousiast?  Of karma? Of gewoon pech? Er gaan dan opeens van die kleine dingen mis! Natuurlijk komt het wel weer goed.. maar soms denk ik.. ‘Heb ik dat!?’

Kennen jullie het? Haha

image

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s