DATING | MISTER J

You make my dopamine levels go all silly..

Hij.. hij was niet de bedoeling, niet mijn idee, maar hij.. betekende meer voor mij dan ik verwacht had.. Een nieuw date verhaal :)

Wij vrouwen (ik sowieso) hebben een handje van romantiseren. Zit het gewoon in onze aard? Of zijn er ook veel vrouwen die er niks mee hebben? Kijken we teveel ‘aacch gossh’ romantische films haha.. of hechten wij meer waarde aan het begrip ‘liefde’ dan de mannen, feit?

image

Hoe ontmoeten ik deze veelzijdige en mysterieuze ‘nieuwe’ meneer waar deze column over gaat, dat zal ik je vertellen..

We werden onverwachts aan elkaar gelinkt door een vriendin. We raakte aan de chat en af en toe aan de telefoon. We hadden veel gemeen en spraken/appte elkaar dagelijks.

Het heeft een tijd geduurt voordat ik, na een aantal keer afzeggen en uitstellen, toch besloot op een afspraak in te gaan. Ik deed zo moeilijk op dat moment, zwaar uit verlegenheid en door het eeuwige twijfelen. Maar wat had ik te verliezen? 1 afspraakje kon geen kwaad. Muts! haha

image

Oké.. blind date en ik mocht kiezen waar. Dat was mooi! Het strand dus.. ;)

Ik kwam aan met mijn auto en mijn telefoon ging.. hij vroeg mij waar ik geparkeerd stond en wilde zijn auto in de buurt parkeren. Ik was al aan het lopen en voordat ik het wist stopte er een zwart glimmende auto voor mijn neus met een nette en stijlvolle man met grote glimlach achter het stuur. Oh! Dat is hem! En ik stapte zo.. met een glimlach zijn auto in. Zonder aarzelen.. Hes wat doe je!?

We hadden wat foto’s uitgewisseld online en ik herkende hem bijna meteen. ” Ehm heej, dit is geen gebruikelijke move van mij hoor, bij vreemde de auto inspringen..” zei ik bloosend. “Gelukkig maar!” en hij keek mij met zijn lieve pret ogen aan en lachte hard op.

image

Hij parkeerde zijn auto en we gingen over het strand wandelen. Vanaf het auto moment stopte we niet meer met kletsen, uren liepen we en kletste we met hier en daar een voorzichtige aanraking. Hij is wel ècht leuk! :)

It’s exciting when you find parts of yourself in someone els..

We sloten af met een drankje in een strandtent en liepen terug naar de auto’s. Hij gaf me een knuffel en drie zoenen ” Bedankt voor deze leuke avond mooie dame” en zo reed ik in een ‘roman roesje’ terug naar huis.. zucht..

Binnenkort meer..

image

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s