FASHION | KIDS : Sweet rebel Ariel

When the world says give up. Hope whispers “try one more time”..

Zon, zee, strand! Het is eindelijk zover, ook wij Nederlanders mogen genieten van het lekkere weer. Ik vond het tijd voor weer een leuk Disney mode artikel voor de kleine zeemeerminnen!

Dit keer heb ik gekozen voor de sprookjes prinses Ariel. Naast dat het op dit moment heel goed bij het weer en de sfeer past, is dit ook mijn eerste film in die ik in de bioscoop heb gezien.

Ariel in swirly colored pencils. Pretty. Tumblr

De eerste keer samen met mijn vader naar de film in de bios. Het begin van mijn disney fascinatie, i guess haha.. Wat ik mij voornamelijk van deze ervaring kan herinneren is dat ik Ursula maar eng vond en achter mijn vader’s rug dook  toen Ariel haar vader boos werd op haar. Haha.. dat geheugen.. ;)

Nou vind ik dit als verkleed pakje erg schattig! Maar ook de kleuren en het tropische zee thema is wat het zo leuk maakt om de kleintjes in te kleden. Ook dit keer ben ik weer wat leuke foto’s tegen gekomen en heb ik inspiratie opgedaan op Pinterest.

I don’t know where, i don’t know how.. but i know something is starting right now..

Mermaid Party Favors, Mermaid Tail, Mermaid Tutu, Little Mermaid, Mermaid Costume, Beach Theme, Beach Birthday, Baby Bikini, OOC Baby crocheted  mermaid! Oh my goodness I love this shot and project for a little girl! Ariel - Everyday Princess Dress - Character Inspired Dress - Sizes 18m/2t - 7/8

Zo schattig! Je kunt eigenlijk veel meer met met deze prinsessen look als dat je zou denken. Ook is Ariel 1 van de jongste prinsessen van disney en staat zij bekent om haar rebelse, ruimdenkende en nieuwsgierige persoonlijkheid. Opnieuw ook wel iets waar ik mij persoonlijk in herken op dit moment. :)

Natuurlijk ook weer leuke kleding stukken voor de kleintjes gevonden!

Watch and you’ll see, so glad to be, part of your world..

sweetrebel-ariel

OUTFIT:
Bikini: Noppies (sale)
Tuniek: Noppies (sale)
Korte broek: H&M baby meisjes
Matrozenjurkje: H&M baby meisjes
Chino: H&M baby meisjes

ACCESIORES:
Sandalen: Friboo, Zalando.nl
Haarstrik: H&M

Diep in de zeeeee.. Zo vrolijk! Leuke die kleuren! Dit keer ook weer veel leuke dingen bij de H&M en 1 van mijn favoriete kinderkleding merken, wat betreft de eigenzinnigheid en veelzijdigheid, Noppies. Mijn favoriete dit keer zijn, het matrozen pakje, dit draagt Ariel als ze op het land is! Cuuute Haha. Verder zijn de sandaaltjes en de bikini ook zo leuk! En natuurlijk de strik ;)

Bedankt van het lezen en ik hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden! :)
Fijne zomer iedereen.. ook voor de kleine prinsesjes!

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | KIDS : Sweet rebel Ariel

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s