DATING | BAD BOY : Deel 4

“Fall in love with someone who doesn’t make you think love is hard..

Hij heeft even op zich laten wachten, aangezien ik hem al 2 weken geleden beloofd had. Het vierde deel, opnieuw niet het laatste deel van m’n avonturen met ‘my badboy’..

Hij was opnieuw met de noorderzon vertrokken en opnieuw bleef ik achter in ons koude kikker landje, in het normale leven..

Na het laatste afspraakje, bleef dit keer de situatie en deze oh zo lieve maar mysterieuze man langer bij mij in mijn gedachten. Wat zeggen ze dan.. de vlindertjes in de buik sloegen aan? Maar ook de vraag, die ik mezelf al vaker had gesteld.. ‘Wat moet ik hiermee?’

please don't go

Op een avond krijg ik een berichtje waarin hij ze dag deelde en ook weer de woorden ik mis je had getypt aan het einde van ‘het appje’.

If words are all you got for me, then you’d better leave..

Ik besloot hem op te bellen en te zeggen, dat ik niet meer wist of ik op deze manier door kan gaan en dat mijn gevoelens voor hem aan het veranderen zijn. Op de 1 of andere manier, durfde ik dit bij hem zonder twijfelen aan te geven..

Het antwoord dat ik kreeg, stelde mij alleen niet gerust.
‘Ik ben nu zo druk met werk enzo schat, maar wil graag met je zijn als ik daar ben..’ Ik besloot het gesprek te beëindigen met de woorden.. ‘Ik begrijp het en we zien wel..’ maar bleef natuurlijk met een ontevreden en teleurgesteld gevoel achter.

I am just gonna keep going and shake it all off..

Na niet meer zo enthousiast te reageren op zijn berichtjes en telefonisch contact te vermijden.. sprak ik hem maanden niet meer, totdat..

3079d5436547628445ff7f5099f12366

Op een sombere benauwde dag met veel harde regen en onweer. Zat ik thuis te ‘genieten’ van de regen en de donderslagen. Totdat mijn telefoon ging, een privé nummer.

Deze telefoontjes beantwoord ik niet tot zelden, als je me wil benaderen weet ik gewoon liever met wie ik deal.. :)

Na 3 keer, naam ik vrij geïrriteerd de vierde keer toch maar op. Hij was het.. en mijn hart sloeg even over. Natuurlijk had ik nog wel aan hem gedacht en was ik hem niet vergeten, dat ging toch niet..

‘Schat, je wilt mij niet spreken en dat begrijp ik, maar help me alsjeblieft!’ Ik schrok! en vroeg wat er aan de hand is.. ‘Kom je mij alsjeblieft ophalen? Help me alsjeblieft..’

Wordt vervolgd..

image


Bedankt voor het lezen! De andere delen gemist? Lees ze hier!

1. Gass station | 2. First kiss | 3. Perfect date

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s