DATING | BAD BOY : Deel 3

A charming man, is a dangerous man..

Het derde deel. De eerste date met mr. de Badboy, was erg leuk en gezellig en werd verzegeld met een kus. Helaas.. vertrok hij hierna het land uit voor een aantal maanden..

Regelmatig kreeg ik berichtje van hem, hoe het ging met mij en zelfs een ‘ik mis je’ berichtje. Heel lief, maar ik wist niet meer wat ik ermee aan moest..

Op een dag belde hij mij. Ik was op pad met vriendinnen en nam verbaasd mijn telefoon op. ‘Hi?’ ‘ Hai mooie dame, mag ik je zien vandaag?’ Eerlijk gezegd was ik hem op dat moment bijna vergeten. ‘Wat heb ik hier nou aan?’ Zei ik zo streng mogelijk.. ‘ Ah toe, ik ben maar even hier. Ik haal je vanavond op en heb een verrassing!’ Hoe kon ik hier nou nee op zeggen?

Bad boys ain't no good, but good boys ain't no fun #quote

Hij haalde me op. Toen ik de deur van de auto opende keek hij mij aan met een grote glimlach en complimenteerde mijn outfit. Zucht..

We reden een stukje en bij de stad aangekomen, deed hij geland de deur van de auto voor mij open. We wandelde een stuk en kwamen aan bij een restaurant. Chic maar knus. :)
We aten, lachte en kletsten tot we de laatste in het restaurant waren. Hierna maakte we een wandeling terug door de inmiddels donkere stad.. de zacht warme lucht, de verlichte straten..

We wandelde over een bruggetje. Ik voelde zijn hand in mijne en hij kneep, ik keek hem aan en hij glimlachte om mij vervolgens te knuffelen. Hierop volgde een kus, weer de zelfde passievolle als bij de eerste keer. We lopen verder en komen aan bij de auto en stappen in.

New Years eve

Hij kreeg een telefoontje en zijn lieve uitdrukking op zijn gezicht veranderde bijna direct in een strenge en boze frons. Hij ging over in het Frans en daarbij verhefte hij zijn stem. Hij hing woedend op en keek mij aan. Ik was me rot geschrokken!

Hij kalmeerde en ook de uitdrukking in zijn gezicht versoepelde weer iets. Hij pakte mij bij mijn hals en kuste me opnieuw.. ‘ Sorry schat, ik moet er vandoor.’

Hierna was hij weer vertrokken..

Ik hou het nog even spannend.. maar dit was niet de laatste keer dat ik meneer gesproken of gezien heb.. ;)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s