DATING | BAD BOY : Deel 2

Bad boy, good lips..

Zoals belooft, het vervolg op mijn ontmoeting met ‘mijn bad boy’. Erg leuk om te lezen dat ook dit verhaal zo goed ontvangen wordt! Ik vind het eerlijk gezegd nog steeds wel een beetje spannend om date verhalen te schrijven, hihi.

Ik kon je echt niet laten lopen, bedankt voor je nr. en tot snel x..

Dit was het eerste berichtje dat ik kreeg toen ik thuis kwam de avond dat we elkaar ontmoeten bij het benzine station. En na wat korte berichten, hadden we vrij snel lange gesprekken via de telefoon.

Zijn stem, heeft iets heel gemoedelijks, een stem waar je echt naar wilt luisteren. Hoe raar dat misschien ook klinkt.. sommige mensen hebben dat gewoon.

Aan het einde van de week nodigde hij mij uit om mee te gaan naar een restaurant / lounge bar. Hij kwam mij ophalen en we hadden een onwijs gezellige avond. Alles was helemaal geregeld en verzorgd.

Een vriend van hem was de eigenaar en hij werkte met hem samen. Op welke manier deze samenwerking was.. kreeg ik geen duidelijk antwoord op.. hm, oké.

Hij was echt heel leuk en attent. Aan het einde van de avond bracht hij mij netjes naar huis. Hij stopte voor mijn deur en ik gaf hem drie zoenen en wilde uitstappen. Hij pakte mijn hand, streelde met zijn duim over de palm en keek me aan.. Hierna gaf hij een kus op mijn hand en leunde naar voren..

Ai! Ik kon niet anders als smelten! Mr. de mysterieuze charmeur had mij goed te pakken.. zucht.

Hij pakte met zijn andere hand mijn hals en gaf een kus. Keek mij hierna opnieuw aan en glimlachte. ‘Daarlijk verdrink ik nog in je ogen. Weltrusten.’ Ik stapte met een grote glimlach de auto uit..

Eyecontact is more intimate than words will ever be..

De volgende ochtend werd ik wakker met een lief berichtje. Maar helaas draaide alles later op de dag om..
Hij belde en vertelde mij dat hij een tijdje naar het buitenland ging. Hij moest nog wat zakelijke afspraken af. Hij wilde wel zo nu en dan een weekend in Nederland zijn, maar het kon oplopen tot 3 maanden. Ook hier deed hij verder geen details over uitspreken tegen mij..

Tja.. wat zal ik hier nou eens van zeggen. Dat was behoorlijk balen? Let’s keep it clean haha. Ergens was ik best even pissig! Ik bedoel.. serieus? Maar Uiteindelijk hielden we het er op, dat we wel weer zouden zien..

Benieuwd of ik hem hierna nog gesproken heb of gezien? Er komt nog een derde en laatste deel aan!

liefshes-03

Een gedachte over “DATING | BAD BOY : Deel 2

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s