FASHION | OOTD : Marissa’s choice

Rain or shine, i will always be there. I promiss..

Het is weer tijd voor een ‘outfit of the day’ artikel. Dit keer iets anders als de gebruikelijke OOTD’s die jullie hier lezen. Dit keer had ik een kleine samenwerking, met mijn lieve zus!

Vorige week schreef ik over 1 van mijn favoriete kledingstukken, de zwart maxi skirt. Super toevallig, had die dag mijn zusje haar nieuwe outfit bij elkaar geshopt. Een donker blauwe maxi skirt, echt een hele mooie kleur blauw. Met een gaaf spijkerjasje. Staat helemaal leuk!

image
– Twins! Lol..

Haha, hier hebben we samen wel even om gelachen. Ik wist niet dat ze deze nieuwe outfit gescoord had. En we droegen dus dezelfde look op dezelfde dag! :)

We kregen gelijk het idee om er een outfit artikel aan te koppelen!

We zijn zussen, en dat kan je ook wel zien. Maar als het om onze smaak, persoonlijkheid, mening en karakter gaat, zijn we totaal twee verschillende dametjes. Haar smaak kan ik het aller beste omschrijven met het engelse woord. ‘sofisticated’. Netjes, chic en een tikkeltje glamarous, zijn verder de omschrijving die ik aan haar stijl wil geven. Chanel is dan ook haar favoriete merk.

marissachoice-01

OUTFIT:

Maxi rok: Navy blue, Vero moda
Jasje: Blauw spijker, Vero moda
Top: Witte top met bewerking, Vero moda
Schoenen: Sneackers, Tommy Hilfiger


ACCESIORES:

Ketting: Zilver en rosé gouden ketting met hanger, Tiffany & Co
Armband: Rosé goud, Tiffany & Co
Tas: Cognac kleurige IT bag, Replica Hermes

Een super outfit! Dit keer dus niet alleen door mij samen gesteld, maar voornamelijk door Marissa. Wat vinden jullie ervan? Ik vind het een erg leuke set! Hoe leuk zijn haar sneakers? En natuurlijk onze favoriete tas!

The greatest gift our parents ever gave us, was each other..

liefshes-03

3 gedachtes over “FASHION | OOTD : Marissa’s choice

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s