LIFESTYLE | DAIRY : Week 19 | 2015

Take it all one day at a time and enjoy your journey..

Ik heb een veel bewogen week achter de rug en deze wil ik graag met jullie delen. Er stonden 2 dagjes uit in de Agenda deze week en wat heb ik hiervan genoten! Lezen jullie mee?

Amsterdam’s family fun.
Niet iedereen zal dit weten, maar mijn jongere zusje woont met haar vriend midden in Amsterdam. Erg gaaf! We zien elkaar hierdoor niet zo heel vaak, maar hoe leuk is het om op bezoek te gaan in onze hoofdstad! Mij straf je er zowieso niet mee. Heerlijke, veelzijdige stad.

week19-01

Dit keer ging ik samen met mijn moeder, neefje en nichtje een bezoekje brengen en lekker een dagje door Amsterdam touren. We begonnen met een persoonlijke rondleiding bij het hotel waar m’n zusje werkzaam is. Heel gaaf! Wat een heerlijke locatie om te logeren! :) Daarna natuurlijk even winkelen, ‘side scenen’, een rondvaart door de grachten. Echt even lekker weg!

Wat was ik moe! Maar voldaan :)

Het uitje van de 3 musketiers
Woensdag heb ik even een wandeling gemaakt en bijgetankt. Er stond namelijk nog een steden tripje op het menu! Dit keer met m’n twee favorietjes. We gingen lekker met z’n drieën een dagje naar Breda. De meiden wilde mij nog een keer trakteren als ik mij weer wat beter voelde. Ze gaven mij dit als ‘tegoed cadeau’ voor mij verjaardag afgelopen September. Today was that day!

Winkelen, kletsen, lachen en afgesloten met een lekker etentje op de grote markt. Opnieuw weer een heerlijke dag! Het is dat we alle 3 zo druk zijn, anders mocht dit van mij wel elke maand! Haha <3

week19-02

Haar identiteit
Aan het einde van de week, besloot ik nog even een knoopje door te hakken. Ik had het met een aantal vriendinnen gehad over mijn haarkleur. Voorheen was ik altijd echt een blondje. Maar de laatste jaren was mijn haar wat donkerder. Ik miste me blonde lokken en na een blog artikel en adviezen, dacht ik..

Yeah, back to blond! En wat vinden jullie ervan? Ik heb mezelf weer een klein beetje meer terug gevonden. Hoe vreemd ook. ;)

Ik sloot af met een familie BBQ voor moederdag en plofte gebroken, maar tevreden, op de bank gisteren.


Willen jullie op de hoogte blijven van mijn meest recente ontwikkelingen? Volg mij dan op Instagram, Bloglovin of druk op ‘Like’ en volg ML op facebook.


liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s