FASHION | OOTD : Black maxi Mistery

Don’t try to reach a destination.. experience the trip..

Dit keer weer eens op tijd voor Fashion Friday! Haha. Het zonnetje laat zichzelf steeds meer zien en ik persoonlijk trek dan weer wat sneller mijn maxi skirts and dresses uit de kast.

Ik ben fan geworden van deze trend zo’n jaar of 2 geleden en ben maar al te blij dat hij dit voorjaar en van de zomer gewoon weer helemaal mag!

Vandaag deel ik een outfit waarbij ik een zwarte maxi rok draag. 1 van mijn favoriete kledingstukken en zeker weer een musthave! Je kunt deze rok zo makkelijk combineren met je eigen favoriete jasjes, tops en accessoires! Ik vond weer een aantal leuke voorbeelden op Pinterest.

black maxi  I'm not a fan of graphic tees but I'm kinda diggin' this look. It may be the lemonade pumps :) Black maxi dress with chambray shirt. Rockin this look today

Fan! Meer dan fan! Haha. In alle kleuren graag, maar zwart kan gewoon echt altijd ( en kleed af natuurlijk ;) ). Ik draag hem het liefst gecombineerd met een spijkerjasje.. gewoon lekker casual.

Een voordeel daarvan en wat ik ook wel eens doe is.. zorgen dat er wel een ‘spannende’ top onder zit. Zodat ik hem wel voor een avond gelegenheid zou kunnen afstijlen zonder het jasje. Met een clutch of sprekende sieraden.

Easy! One outfit, two looks! :)

image
– My outfit of the day

Maxi rok: Vintage, from my Momma | Top: Basic zwart, Vero moda | Spijkerjas: Dark denim, Cars

Ketting: Gold spikes, So low

Ik heb 2 zwarte maxi rokken, deze is van mijn moeder geweest. Super leuk om te dragen. :) Let overigens niet op mijn blote billen gezicht, haha. Ik heb de laatste dagen last van m’n ogen.. Hooikoorts i think..

Dit is ook het perfecte kleding stuk voor ieder figuur! Het kleed af en zit super comfortabel.

Ik heb weer wat mooie items en kledingstukken gevonden online.

blacmaximistery

OUTFIT:

Maxi rok: Zwart, Vero moda
Jasje: Blauw spijker, Miss Etam
Top: Zwart met open bovenkant, Vero moda


ACCESIORES:

Ketting: Gekleurde parels, Vero moda
Horloge: Slim runway for ladies, Micheal Kors
Tas: Schoudertas, Vero moda
Oorbellen: Cupido, Pieces

Natuurlijk is de rok mijn favoriet en heb ik hem dan ook aangeschaft! :) Daarbij ben ik helemaal gek op het horloge, de super leuke oorbellen en niet te vergeten de top.  Dit is precies wat ik bedoel met een look die je makkelijk op 2 manieren kan stijlen. Jasje uit en gaan!

Bedankt voor het lezen! Hebben jullie ook zo’n zwak voor de maxi trend?

liefshes-03

3 gedachtes over “FASHION | OOTD : Black maxi Mistery

 1. Ik vind de maxi dresses erg fijn, vorig jaar 1 aangeschaft en vorige week nog 1 (een zwarte dit keer), ik zou ook wel maxi rokken willen maar moet eerlijk zeggen dat ik dat lastig “stijlen” vind met mijn figuur
  Ik ben eerder bang dat ik er dan als zon ouwe theetante uit ga zien

  Geliked door 1 persoon

  1. Hi Liess,
   Ik snap helemaal wat je bedoelt! Het is even wennen. Een mooi spijkerjasje, een leer jack of een korte blazer. Of een off sleeve shirt, thirt met een leuke print. Ik ben altijd van het wat stoerder maken.. minder nonnig haha.

   Bedankt voor je reactie! Liefs.

   Like

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s