FASHION | SUMMER : Top 3 musthaves

They say the clothes don’t make the woman, but they damn sure make the day..

Het is weer eens tijd voor een mode artikel! Hebben jullie je zomer kleding al voor de dag gehaald? Wat ‘kan’ er eigenlijk allemaal nog, weer of sinds dit jaar? Ik heb 3 trends op een rijtje gezet!

Wat leuk is aan deze tijd, is dat eigenlijk heel veel dingen mogen en kunnen. Je kunt je op zoveel manieren stijlen, vintage of helemaal on trend! Als je, je kleed naar je lichaam en niet het bekende woordje ‘te’ vergeet en in gedachte houdt, zeg ik. Wees jezelf!

Ik som mijn 3 favoriete zomer trends op, deze zul je mij dan ook zeker zien dragen als het weer het toestaat.

Curvy! Street Style Outfits

1. Maxi dress or skirt
Al meerdere malen te zien geweest in een OOTD artikel en opnieuw deel ik hem met jullie. Want ik ben gewoon een grote fan! Het staat zo vrouwelijk en vooral de rok kan je zo chic, basic of stoer dragen als je zelf wilt. En een rok of een jurk of niet altijd kort te zijn om sexy te zijn! Juist niet vind ik persoonlijk.. :)

3 Maxi musthaves!

musthave-maxi-01

Zwarte maxi jurk: whkmp’s Great Looks
Bohemien oranje maxi jurk: Superstar
Legergroene maxi skirt met band: Miss Etam

Natuurlijk ook weer even geshopt. Een jurk die makkelijk te dragen en te combineren is, de ander wat gewaagd en helemaal leuk voor het festival seizoen. En als laatste een mooie maxi skirt in 1 van mijn favoriete kleuren legergroen.


tumblr_mqq11lXlkV1r0eaxdo2_r1_500.jpg (497×750) Madewell has perfected the casually chic vibes especially with their take on crisp and clean whites. // #Fashion

2. All light and white
Yes! Het is wat gewaagd en voor ons dametjes toch een klein beetje een angstige kleur. Maar oh zo fris en vrolijk. Ik heb aardig wat witte kledingstukken en ben blij dat ze weer meer de kast uit komen. :)

3 White musthaves..

musthave-white-01

Jurkje: Steps
Witte jeans: Miss Etam
Blazer: Superstar

Hier 3 items die ik echt helemaal top vindt! Als eerste het jurkje, draag hem met een colbert, een mooie tas en statement ketting, een riem of maak hem stoer met je favoriete sneakers, zoals je all stars! De broek is het ideale model voor deze zomer met rosé afwerkingen en hoe gaaf is de mixed fabric blazer van Superstar? :)


Plus Size Fashion & Beauty Banana Republic x Marimekko

3. Prints all the way
Luipaard, bloemen, stippen, strepen, ruiten.. noem het maar op. Draag het als een statement of combineer verschillende prints, het mag allemaal! Be funky! Ik vind het een toffe trend! Zelf ben ik niet zo snel ‘druk’ gekleed, maar ik wil het er wel eens op wagen. :)

3 print musthaves..

musthave-prints-01

Jurkje: Only
Blazer: WE fashion
Jumpsuit: whkmp’s OWN

Vrolijke prints zijn altijd een goed idee en met elkaar combineren deze zomer helemaal! Zelf ben ik in bezit van een gestreepte blazer, maar draag ik hem eigenlijk niet zoveel.. hmm.. ;)

Wat vinden jullie van deze trends?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s