PERSONAL | INTERVIEW : PatriciaKleijn.nl

My frist interview!

Zondag was mijn eerste interview te lezen op de blog van Patricia! Ik vond het erg leuk om haar vragen te beantwoorden. Ik zet hem ook nog even op ML! :)

1.Wie ben je? Hoe je heet, wat je hobby`s zijn , leeftijd enzo?
Hi! Mijn naam is Hester, ik ben een jonge, vrolijke, creatieve, ambitieuze, eigenzinnige sterke dame. Naast het schrijven van verhalen, is mijn grootste hobby styling. Stijlen is mijn tweede natuur. Ik ben dus altijd creatief in de weer en daarnaast ben ik graag op het strand, ben ik gek op muziek, doe ik aan yoga, schilder ik, teken ik en wil ik elke dag leren van het leven. Mijn grootste droom is om een eigen merk en bedrijf te lanceren.

2. Wat is je Blognaam en url en hoe zou jij je blog omschrijven? Wat vinden we zoal op je blog?
Mijn blognaam is Mesmerizing Love en je kunt hem bezoeken op http://www.mesmerizinglove.com. Dit jaar wilde ik starten met een nieuwe uitdaging en iets geheel voor mij alleen. Je kunt dus zeggen.. dat ik ben gaan bloggen als cadeau voor mezelf. Ik schrijf recht uit het hart. Je komt voornamelijk Fashion tegen op ML, maar, zoals ik zelf ben, is ook mijn blog super veelzijdig.
Op dit moment worden mijn date verhalen en persoonlijke verhalen over mijn gewicht en over mijn persoonlijke lessen en ontwikkelen goed gelezen.

3. Hoelang blog je al op deze blog?
Mijn eerste artikel zette ik online eind januari 2015. Dus ik blog nu zo’n 4 maandjes.

4. Ben je een fulltime blogger of is het puur een hobby en heb je daarnaast nog werk of school? (zo ja wat?)
Ik ben geen fulltime blogger. Dit lijkt mij overigens wel ontzettend leuk! Ik probeer bijna elke dag een leuk artikel te posten. Naast bloggen, werk ik parttime als receptioniste en social media medewerker in een zwembad en werk ik zelfstandig als interieur styliste.

5. Wat vind je omgeving (familie en vrienden) van je blog?
Haha, mijn familie en vrienden vinden het erg leuk om te lezen! Het wordt tot op de dag van vandaag zo enthousiast ontvangen. Ik krijg veel reacties dat het echt iets voor mij is en dat mijn verhalen altijd leuk zijn om te horen en nu ook om te lezen.. :)

6. Heb je een bepaalde routine in het bloggen gecombineerd met je offline leven?
(bepaalde upload dagen, bepaalde dagen dat je echt voor je blog gaat zitten?)
Omdat het voor mij nog allemaal vrij ‘nieuw’ is. Ben ik hier nog een beetje mee aan het experimenteren. Ik probeer maandag, woensdag, vrijdag en 1 dag in het weekend een nieuw artikel online te zetten.
Maandag een lifestyle, interieur of beauty artikel. Woensdag een persoonlijke en vrijdag is het ‘Fashion Friday’.. ook op ML.

Artikelen schrijf ik meestal in de avond uren, dit naar aanleiding van wat aantekeningen die ik door de dag heen verzamel, in mijn pauzes bijvoorbeeld. Als ik meer te vertellen heb als 3 a 4 artikelen per week, post ik die ook gewoon op dit moment.

7. Waar haal je jou inspiratie vandaan voor je blog?
Jeetje, waar niet? Dat ik eigenlijk de vraag. Ik haal mijn inspiratie uit het leven en de gebeurtenissen hierin. Locaties, personen, producten, blogs, columns, tv programma’s.. alles!

8. Wat wil je nog met je blog bereiken?
Ik zou het erg leuk vinden om samen te gaan werken met merken en bedrijven. Om zo een naam te ontwikkelen in de online mode en blog wereld. Social media is ook helemaal mijn ding. You need to dream big right? ;)

9. Ben je naast je blog nog meer actief op social media? (Links)
Naast bloggen, vind ik Instagram een hele leuk applicatie, deze gebruik ik het meest. Daarnaast heb ik een Twitter en Facebook pagina, kun je mij volgen op Bloglovin en deel ik mijn inspiratie en creativiteit met de leuke app Pinterest.

10. Heb je nog een handige tip voor mede bloggers of lezers?
De enige tip die ik nu al kan meegeven en ik iedereen eigenlijk sowieso mee geef is, Wees jezelf! Laat je niet vertellen wat je wel en niet kan doen of schrijven, doe en schrijf waar jij achter staat.

Nogmaals bedankt voor het interview! :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s