LIFESTYLE | DRINKS : Smooth summer

Healthy is not a size, it’s a lifestyle..

Mijn eerste artikel in Juni! Ik ben even wat stiller geweest als gebruikelijk. Maar..ze is er weer! :) De zomer staat voor de deur en na wat herfstachtige dagen, kunnen we weer even lekker de zon in. Ik heb 3 super lekkere smoothie recepten die ik wil delen met jullie..

Fruit drinks and Smoothies. Ze worden alsmaar populairder, het is gezond, makkelijk te maken en volledig naar eigen voorkeur en smaak!

balkon

Ikzelf, ben altijd al wel van de vruchten drankjes geweest. Persoonlijk ben ik niet zo’n fruit salade maker, ook eet ik niet graag een appel of iets vanuit de hand en dan wil ik mijn 2 stuks nog wel eens vergeten.

Smoothies are the key!

Vandaag deel ik mijn 3 favoriete smoothies en de recepten die ik al eens heb gemaakt, of die ik deze zomer zeker nog wil gaan proberen!

Smoothies met framboos
Framboosjes zijn vrijwel met heel veel verschillende andere fruitsoorten te combineren. Ik ben fan! Of het nou eenvoudig sinaasappelsap en framboos is, of wat uitgebreider. Nom! Hierbij wil ik een recept delen, die ik nog niet gemaakt heb.. maar dit gaat niet lang meer duren! ;)

nomnom

Rood fruit smoothie van 24kitchen.nl

Nodig?
50 g aardbeien
150 g diepvries bosbessen
150 g diepvries frambozen
1 sinaasappel
300 ml yoghurt
1 el honing
300 ml verse sinaasappelsap


 

Smoothies met banaan
Bananaaa! Het is niet het beste fruitsoort, maar ik vind persoonlijk bananen erg lekker. Deze wil ik nog wel eens ‘even’ naar binnen proppen tussendoor haha. Maar.. dit is natuurlijk veel lekkerder!

Ik hier kwam ik een recept van tegen, waar ik erg nieuwsgierig naar ben, opnieuw ook met framboosjes en naast banaan ook met nog een favoriete fruit van mij persoonlijk, de nectarine.

Nectarine Passion Smoothie For Stress, Skin & Eye Health

Zomerse smoothie van 24kitchen.nl

Nodig?
4 nectarines
1 banaan
1 limoen
1 vanillestokje
650 ml sojamelk
1 el honing
ijsklontjes
12 frambozen


Smoothies met meloen.
Gek op meloenennn! Lol ;) Ook dit is fruit dat ik erg lekker vind en dus ging ik ook op zoek naar een lekkere smoothie met meloen. Nou kwam ik een aantal andere ideeën tegen met watermeloen, maar dit recept heb ik al eerder gevonden op 24kitchen en wel eens gedronken. Vooral de eenvoud trok mij aan.. en als je cocosmelk lust, is dit echt een aanrader!

Strawberry watermelon smoothie (2 of 3)

Watermeloen smoothie van 24kitchen.nl

Nodig?
500 g watermeloen
200 ml kokosmelk
1 limoen
crushed ice

Nou kan ik eerlijk gezegd wel meer als een top 3 maken, maar dit zijn de 3 die ik laatst heb opgeslagen of weer ‘voor de dag’ gehaald om te gaan maken deze zomer. Lekkerrr :)

Maken jullie ook graag smoothies of sapjes? Zo ja.. ik hoor graag jullie recepten!

image

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s