FASHION | KIDS : Fancy prince Eric

You are the one, the one i have been looking for..

De laatste paar weken ben ik weer overspoelt met baby nieuws, babyshowers, baby foto’s en kers verse ouders binnen mijn vriendenkring. Dat maakte het opnieuw weer tijd om voor de kleintjes een look te stijlen..

1 van mijn vriendinnen werd vorige week verrast met een oh zo blauwe babyshower.. Zoo leuk! En hierdoor en door het besef dat ik eigenlijk vaker stijl voor de kleine moppies dan voor de stoere ventjes.

Little Mermaid Concept Art

Het verhaal bij dit Disney sprookje heb ik mijn artikel over Ariel vertelt. Klik op haar naam om deze te lezen.

Omdat het de eerste bioscoop film was had het een hoop indruk op mij gemaakt en ik vond dan ook dat prins Eric helemaal geweldig was, hij kwam tenslotte Ariel redden, dé held haha. Ook vond ik de hond erg leuk!

This little man shops in the baby section for cardigans and the men’s section for beanies… because he can. Halloween costume idea. The Little Mermaid.  Richelle Dante Photography Elegant Baby Boy Names - I like his outfit, surely in fashion and style.

– Bron: Pinterest

Wat vind ik het toch schattig als die kleine mannetjes zo keurig gekleed zijn! hihi.. En natuurlijk moest ik ook even zoeken naar een kostuum voor de kleintjes. Schattig! Ook dit keer hoort er ook een leuke outfit bij, dus die heb ik weer bij elkaar gezocht online! :)

fancyprinceeric

OUTFIT:

Blouse: Ralph lauren kids
Shirt: Sailor, H&M
Chino broek: Navy, Ralph lauren
Chill broek: Cas, Noppies

Bootschoentjes: Troetel.com (sale)
Pantoffels: Eric his dog, H&M

Wat kan je die mannetjes toch swag geven! Vooral fan van de pantoffels, hoe gaaf!?, en de chill broek dit keer. Dit keer ook een iets duurder merk, maar RL heeft zulke leuke kinder kleren. Al is het maar een polo’tje.. expensive but oh so adorable..

Bedankt voor het lezen! :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s