FASHION | OFFICE STYLE

In every job that must be done, there is a element of fun..

Het is weer tijd voor mode! Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam op kantoor. Dit gaat gepaard met een aantal kleding voorschriften. Voor mij als mode stylist een goede reden om op onderzoek uit te gaan, wat draag je als dametje op kantoor? 

Voor mij.. is stijl en kleding een groot onderdeel van mijn persoonlijkheid. Ondanks mijn gewichtsprobleem al jaren, draag ik altijd graag kleding dat bij mijn stijl en figuur past. Wat dus op dit moment weer een stukje makkelijk gaat, met een paar kilo’tjes minder kan je meer kledingstukken ‘hebben’. Dat is gewoon waar.

Office chic fashion. Get inspired by the creator of Sex and The City in the new series 'Younger.' Catch a sneak peek at http://www.tvland.com/shows/younger. Street Style | Black and White | Asos Top / Zara Pants / Celine Sunglasses and Bag / Christian Louboutin Heels Women's Business Fashion Trend - I need to wear more skirts to work -__-

– Bron: Pinterest

Office ladies! Je kan best veel dragen wanneer je werkzaam bent op kantoor. Ik wil het dit keer verdelen in 2 onderdelen. De broek outfits en de jurk/rokken outfits.

Zelf kleed ik mij ook op deze manier. De ene keer stel ik een outfit samen met een nette broek en de andere dag pak ik een rok uit de kast.

Act like a lady, think like a boss..

bosslady

OUTFIT:
Jurk: Feather dress by Sevenbien (sale)
Rok: Coraal, Sevenbien (sale)
Blazer: Zwart (shirtblazer), Bonprix
Blouse: offwhite, Bonprix
Hakken: Coraal, Zalando

ACCESSOIRES:
Ketting: Arleen, Dyrberg/Kern
Oorbellen: Zilver, Lucardi
Horloge: Festina, Lucardi

Mijn favoriete artikelen: het veren jurkje van Sevenbien, deze jurk kan je ook leuk aan naar een feestje! Ik combineer hem hier met coraal kleurige pumps. Ook het rokje en de colbert zijn zo leuk!


 Just a girl who dicided to go for it..

businesswoman

OUTFIT:
Chino broek: Honingkleur, Bonprix
Blazer: Blauw, Wehkamp
Spijkerblouse: Sevenbien
Tshirt: London, Sevenbien
Espadrilles: Zalando

ACCESSOIRES:
Oorbellen: Machia, Dyrberg/Kern
Armband: Bagot B, Dyrberg/Kern
Horloge: Casio, Lucardi

Dubbel creatief vandaag! De eerste offlice look die ik stijlde, is te omschrijven als zoet en vrouwelijk, rokjes dag ;) De tweede is wat stoerder. Het weerspiegelt dit keer een beetje hoe ik mezelf stijl. Altijd wel vrouwelijk, maar de ene dag lief en de andere dag een tikje stoerder. Ik heb zelf deze chinobroek van de Bonprix in het cremekleur. Het horloge van Casio vind ik tof en is op dit moment ‘on trend’. Een mooi sieraden set van Dyrberg/Kern, al jaren een favorietje van mij, en je bent er helemaal klaar voor!

Wat vinden jullie?

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | OFFICE STYLE

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s