DATING | BAD BOY : Deel 6

She loves mysteries so much, she became one..

Het zesde deel.. Ik heb jullie een paar weken geleden in wat mysterie achtergelaten. Dit was overigens niet opzettelijk, mijn verhaal werd weer eens langer dan ik had gedacht. Het verhaal gaat verder, waar neemt hij mij mee naartoe op deze late regenachtige avond?

Hij glimlachte, ‘Je hebt die vragen van jou altijd wel gelijk klaar staan hè? Vertrouw mij, je bent hier nu toch..’ En tja.. daar had hij wel gelijk in en ik startte de auto.

We kwamen aan een in vertrouwde stad en ik parkeerde de auto. Ik kon het niet laten om te vragen wat we hier deden. Hij glimlachte en keek me aan, ‘ Ik heb iets speciaals voor je gepland, hiermee laat ik een stukje van mezelf zien..’ Ik vond het een goed antwoord en besloot mij te laten verrassen, kom maar op dan! :)

moroccan lanterns  #moroccan #lanterns

We kwamen aan bij een restaurant en hotel, hij hield de deur voor mij open en we liepen naar binnen. Bij binnenkomst kwam er gelijk een jongeman op hem af. Hij had een grote glimlach en een Vintage stijltje. Hij knuffelde ‘mijn date’ en pakte hierna mijn hand om een handkus te geven. Ze wisselde wat woorden uit in een taal die ik niet begreep. Hierna werden we naar een tafel gebracht..

Ik keek om mij heen door de ruimte. Verschillende culturen gemixt in de inrichting, erg sfeervol en apart. Vooral alle lantaarns fascineerde me.. Ook al was het laat op de avond, het restaurant was druk bezet en er hing een gezellige sfeer. De ober schenkt wat wijn voor ons in en meneer bestelt opnieuw in naar mijn horen een andere taal als zonet met de jongeman die ons welkom heette. Wauw.. hoeveel talen spreek je wel niet? Vroeg ik verbaast, dit was nou al de zoveelste. Hij grijnsde, ‘Ga ik je vertellen, schat..’ En terwijl we zaten te wachten op het eten, kreeg ik eindelijk wat meer te weten of mijn bad boy en over zijn reizen en de culturen die hij meekrijgt..

4f57bdd77367f0d400954c73fdf479aa

Ik vond het heerlijk om naar zijn verhalen te luisteren, zijn stem en enthousiasme deed mij mezelf helemaal verliezen in het moment. Ook het eten was lekker en goed geregeld. Hij kijkt me aan en legt zijn hand onder mijn kin om hem iets op te tillen en me een kus te geven. Zucht.. op dat moment kon niks het moment overtreffen. Zo’n geheimzinnige man, maar zo romantisch..

Het sprookjesachtige was nog niet afgelopen. Na de kus keek hij mij aan en vroeg of ik met hem een nachtje in dit bizarre hotel wilde doorbrengen. Mijn hart sloeg een slag over en ik knikte..

Na deze nacht.. vertrok hij zoals gebruikelijk weer, zonder mij te vertellen waar hij precies zou zijn. Maar door de roes, kon dat mij eigenlijk echt even niet zoveel schelen. Het went..

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s