FASHION | STYLE FRIENDS : L & little J

You are amazing, just the way you are..

Een tijdje geleden schreef ik een artikel waarin ik een persoonlijk styling advies aanbod. Ik heb besloten om er een iets andere draai aan te geven..

Ik schrijf zoals jullie weten regelmatig artikelen met outfits erin die aan te schaffen zijn. Veel van jullie hebben zo’n leuk eigen stijltje dat ik ook daardoor geïnspireerd raak. Vandaar het nieuwe topic, Style friends!

Hey, I found this really awesome Etsy listing at https://www.etsy.com/listing/155152203/mother-daughter-nursery-gift-wall-art

Vandaag ga ik een lieve vriendin van mij stijlen. Afgelopen week was ik nog bij haar en haar kleine poppetje op bezoek. Ook heeft ze gereageerd op het give away artikel, alle reden dus om haar in het ‘Stijl advies zonnetje’ te zetten! :)

Her style description

Lief, vrolijk met een ‘tomboy’ randje. Dat is in het kort hoe ik de stijl van mijn vriendin kan omschrijven. Ze draagt vrolijke kleuren en stijlt ook haar kleine meisje zo. Ik wilde dan ook gelijk beginnen met een leuke Mommy and little girl special.

I would totally dress in coordinating outfits if i had a girl! wear little rain slickers, wellies, and babyGap knit pants for a grey day. Mother and Daughter Dress Sale as A Pair, Adorable Pink and White Prom Dresses #babyonlinedress #motherandbaby #party

Ik vind het toch wel zo leuk als de kleintjes een beetje matchen met hun mama of papa! Haha. Al is het maar een beetje in dezelfde kleur of net een bepaalde print of accessoires..

liannejade

LIANNE:

Jeans: SevenBien (sale)
Blazer: H&M
Top: Neon roze, SevenBien
Sneakers: Floral paradise, SevenBien
Armband: Love, hope, happiness, SevenBien

JADE:

Jeans: H&M baby meisjes
Top: H&M baby meisjes
Ballerina’s: H&M

Dit keer ben ik zelf vooral fan van de schoentjes voor allebei de dames! Awh! En de jeans en top voor mijn vriendin, vooral deze zullen haar vast en zeker erg gaaf staan! De top heeft dan ook nog eens een hele gave achterkant, bekijk heb even bij SevenBien en je ziet wat ik bedoel! :) En voor die kleine meid was ik vooral gek op dat shirtje, cute flamingo!

Erg leuk om te doen! Naast dat dit speciaal voor mijn vriendin is, introduceer ik ook het eerste artikel in samenwerking met SevenBien.nl

Dat staat je goed!

SevenBien is in het leven geroepen door modeliefhebbers die het net even anders willen hebben. Het is een winkel in Hardewijk en ze hebben een online shop waar je terecht kunt voor originele kleding, schoenen en accessoires. Kijken dus! :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s