INTERIOR | STYLE COLOR : Light Grey

She sees in black and white, thinks in greys, but loves in color..

De kleur grijs wordt niet echt gezien als vrolijk. Laatst plaatsten ik een zegje op een social media platform; zwart is ook gewoon een vrolijke kleur. En dit vind ik dus ook van grijs! Meer over deze stijlvolle en rustige kleur vandaag! :)

stay in bed.:

‘Stay in bed’ is zo nu en dan een goed motto. Even lekker lui zijn, opladen en rust pakken. Vele andere met mij, zullen dit vast zo nu en dan te weinig doen, maar deze maandag check ik even uit en lang mijn bedje in, haha.

Mijn eigen slaapkamer heeft grijze details, zoals een wand, accessoires en 1 van mijn dekbed overtrekken is grijs gebloemd van Ariadne at home. Grijs, voornamelijk de zachte tinten, stralen rust uit. Deze werking heeft het bij mij ook. Deze tint op de voorgrond gebruiken of als detail in je interieur, is wat mij betreft dus top!

Goedemorgen ready voor n druk dagje werken. Fijne 2e paasdag iedereen!: pinned by barefootstyling.com * i n t e r i o r * s t y l i n g *: #living #scandinavian:

Zoals gewend, ook hier een paar leuke voorbeelden van afkomstig van Pinterest. Geeft de wand of meerdere wanden een grijze kleur. Hou juist de inrichting neutraal en stijl het af met een hoop grijze kussens, een mooi robuust plaid of mooie potten en vazen in deze kleur. Mijn voorkeur gaat uit, zoals te zien is op de afbeeldingen, naar grijs afstijlen en combineren met hout, met zwart of een beige tint.

Be someones sunshine, when their skies are grey..

softgrey

FURNITURE

Dekbed overtrek: Descanso by Daphne, grijs tinten | wehkamp.nl
Fauteuil: Viborg, grijs | Beliani Nederland
Bijzettafel: Murcia, grijs | Kwantum
Hanglamp: Ajaccio, grijs | Lamp enzo

ACCESSOIRES

Vloerkleed: Lianne, grijs & ivoor | Stay at home
Plaid: Licht grijs | H&M Home
Lantaarns: Jordan, zwart en grijs | Mica decorations

Ondanks de vrij sombere kleur, wilde ik even laten zien dat het zeker wel sprekend te maken en goed te combineren is. Het dekbed vind ik echt heel erg tof! De lamp is ook een bijzonder detail voor in je woonruimte en door de kleur is deze aanwezige lamp toch rustig. En.. als laatst het vloerkleed! Heel mooi geweven en hij heeft de naam van een vriendin van mij, haha te geinig!

Bedankt voor het lezen! xo

liefshes-03

3 gedachtes over “INTERIOR | STYLE COLOR : Light Grey

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s