FASHION | MY LOOKS : at Zizzi w23

Kindness is always fashionable..

Mode gaat bij mij op dit moment veel gepaard met Zizzi, haha. Ik ben regelmatig aanwezig geweest in de winkel de laatste tijd en droeg verschillende looks. Vandaag meer hierover!

Er zijn wel honderden looks bij elkaar te stijlen vanuit de winkel. Zizzi biedt een hoop variatie. Wat ik erg leuk vind is dat er verschillende kleurstellingen zijn en deze ook zo gestyled te vinden zijn in de winkel. Combineer er dus maar op los!

What’s my fashion style?

Ik hou van goede basics! Natuurlijk shoppen wij fashionista’s het liefst heel onze kast vol. Hebben we hier tegenwoordig meerdere kasten voor of zelf een volledige kamer/ inloopkast voor al onze kleding alleen, aaaah! ;) Maar.. een aantal eenvoudig te combineren kledingstukken vind ik een echte must. Zo ziet dan ook mijn Zizzi garderobe er uit op dit moment.

Daarnaast schaf ik graag een kledingstuk aan, dat een statement maakt. Ook combineer ik nieuwe dingen met vintage kleding of accessoires, die bijvoorbeeld van mijn moedertje of oma zijn geweest. En als laatst, schaf ik r trend items aan. Kleding dat in een bepaald seizoen helemaal hot is en mij als trend aan staat. :)

zizzi-myoutfits-week232016

Afgelopen week, vond ik het geinig om voor het werken, mijn outfits vast te leggen door middel van de pashok selfie haha. Zo kan ik laten zien wat ik draag en hoe ik mijn kleding combineer ‘on the job’! :)

LEATHER LOOK JEANS | Hij is al eens voorbij gekomen in een Store Fav’s post. En deze week droeg ik hem 2 keer, totaal anders. Het is een hoge jeans en dat maakt hem naast comfortabel op dit moment ook nog eens extra trendy. De broekspijpen lang of opgerold voor een nog wat stoerder randje.. hou ik van. En hij zit zo lekker!

DESTRESSED FAVORITE DENIM | Ook deze heb ik laatst al omschreven, mijn favoriete jeans van Zizzi! Hij zit als gegoten en de gaten in je spijkerbroek trend is zeker aan mij besteed.

PRINTED SUMMER PANTS | 1 van de eerste set acties in de winkel en wat een toffe print. De combinatie van zwart, wit, grijs en poeder roze vind ik zo leuk!

BLACK BEAUTY TOP | Gemaakt van dezelfde stof als de print broek en dus ook even comfortabel. Ik ben vooral weg van de V-hals en de mouwen.

BABY BLUE BLOUSE | Ik noem het een blouse, een langere blouse.. die door kan voor tuniek. Ik ben naast het A-lijn model vooral verliefd geworden op de zacht blauwe kleur.

BASIC WHITE T | En als laatste is dat wat ik bedoel met een goede basic. Een mooi wit t-shirt met ronde hals en een leuk speels zakje op de borst. Overal op te dragen en mee te combineren!

Wat vind ik dit een leuke post om te maken en te schrijven! Binnenkort zal ik nog eens mijn winkel-looks laten zien op het blog! Niet omdat het moet.. maar omdat het kan, haha.

liefshes-03

3 gedachtes over “FASHION | MY LOOKS : at Zizzi w23

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s