LIFESTYLE | MOODBOARD : Quick self love

I’m a big believer in accepting yourself and not really worrying about it..

Vandaag wilde ik iets delen waar ik zelf de afgelopen week ‘druk’ mee bezig ben geweest. Zo nu en dan heb ik een persoonlijke opdracht voor mezelf op de planning staan en dit keer was het, het maken van een moodboard.

Moodboards.. ik maak ze regelmatig, het is een goede tool voor mijn passie en mijn beroep. Op het gebied van interieur en mode kan ik laten zien wat voor visie ik heb, de sfeer weergeven en het gevoel dat ik wil overbrengen als is de ruimte of de persoon ga stijlen.

Deze opdracht maakt mij erg enthousiast en geloof het of niet, maar het werkt en vrolijkt je nog op ook! Zoals ik al eerder geschreven heb, is jezelf leren kennen en waarderen 1 van de belangrijkste dingen. Ik zeg het dan ook wel eens, wees je eigen beste vriend of vriendin! Dit heb ik een keer gelezen in een zelf reflectie artikel en daar kom ik helemaal inkomen! En naar gaan leven.. :)

image– My personal moodboard

 Een paar ‘simpele’ woorden en plaatjes vormen bij elkaar een moodboard om van te houden. Een stukje van jou..

Je kunt hem, zoals ik eigenlijk nog van plan ben, hierna wat decoreren en aanvullen met gerelateerde afbeeldingen. :)


DE OPDRACHT :

1. Pak een vel papier, liefst A3 formaat, plakband, leuke tape of gewoon lijm en wat oude folders en tijdschriften (5 á 6 stuks). Bijvoorbeeld: de libelle, vt wonen, margriet, linda, autoweek, glossy etc etc.

2. Geef jezelf ongeveer 10 minuten tot een kwartier om alle folders door te nemen.

3. Bij het bekijken van de folders, knip je ieder woord en iedere afbeelding uit die jou aanspreekt. Zonder teveel na te denken!

Door hier niet zo lang de tijd voor te nemen luister je naar je eerste ingevingen en die zijn toch vaak de beste. ;)

4. Leg ze uit op het vel papier en kijk er even goed naar..

5. Schrijf hierna in een notitieblok of in een kleine legenda naast het moodboard, waar de afbeeldingen voor staan. Waar dacht je aan doe je ze uitzocht en wat vertelt het over jou?


gray half way. - sfgirlbybay NY INSPIRASJON | Elisabeth Heijer moodboard

Je zult merken, net als ik, dat het een persoonlijk verhaal vertelt over wie jij bent, waar je mee bezig bent en wat de dingen zijn die jij waardeert van jezelf en van het leven. Het is erg leuk om te doen en mijn advies is dan ook om hem uit te werken en te bewaren, lijst hem in en hang hem op, of zet hem decoratief en inspirerend ergens in je woning.

liefshes-03

2 gedachtes over “LIFESTYLE | MOODBOARD : Quick self love

  1. Ik ken zoveel mensen die dit doen, ik heb hier echt helemaal niks mee. Voor mij zou het echt een rommel/sta in de weg zijn. Zoveel leukere dingen om op te hangen ;). Gelukkig werkt het voor jou wel heel goed!

    Like

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s