DATING | BAD BOY : Deel 5

I am connected with you, no matter where you are..

‘Schat, je wilt mij niet spreken en dat begrijp ik, maar help me alsjeblieft!’ Ik schrok! en vroeg wat er aan de hand is.. ‘Kom je mij alsjeblieft ophalen? Help me alsjeblieft..’ Hier het vervolg op deel 4 :)

Hij stond langs de snelweg met autopech en moest de auto achterlaten. De auto zou opgehaald worden en naar de garage gaan. Nou ben ik altijd van de helpende hand, soms zelfs iets te misschien.. maar ik twijfelde nu.

Kon hij niet 1 van z’n vele connecties bellen? Of gewoon een taxi? Wat moet ik komen doen?!

gorgeousman

Waarom heb je mij nodig om je op te halen? Ik vroeg het gewoon en het bleef even stil.. ‘ Ik was onderweg naar jou, kom alsjeblieft naar mij.. anders blijf ik hier in de kou en regen staan schat. Alles verdomme in de soep..’ en ik hoorde de zware teleurstelling in zijn stem.

Oké oké.. ik kom eraan.. waar ben je?

Ik sprong van de bank, trok even een jeans aan en gooide vluchtig mijn haar in een knot om mijn auto in te stappen. Ik lijk wel gek! Dacht ik nog bij mezelf.

Het regende keihard en ik kwam aan bij de plek op de snelweg waar hij met zijn auto stond. Ik parkeerde voor zijn auto en hij stapte bij mij in. Zijn handen waren zwart en hijzelf helemaal verregend. Zo te zien had hij geprobeerd zijn auto weer aan de praat te krijgen. Ik keek hem in z’n grote bruin groene ogen aan en hij veegt zijn zwarte haren uit zijn gezicht. Hij wil mijn gezicht vastpakken, maar bedenkt zich en kijkt naar zijn handen. Ik lach.. Hij lacht ook. ‘ Ik ben lekker bezig hè damn!’ en voordat ik het weet geeft hij me een lange kus. ‘Bedankt dat je er bent, wil je ergens naartoe rijden voor me schat, we zijn al te laat..’

Kissing in the rain @Shelaine Maxfield

We zijn al laat? En je auto dan? Wat als ik nou helemaal niet kon vanavond? Zo werkt dit niet hoor..

Hij glimlachte, ‘Je hebt die vragen van jou altijd wel gelijk klaar staan hè? Vertrouw mij, je bent hier nu toch..’ En tja.. daar had hij wel gelijk in en ik startte de auto.

Wat heeft hij nou weer in gedachten? Ik kon het niet laten ook dit avontuur weer aan te gaan met hem.. hoe het afloopt lees je binnenkort. :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s