LIFESTYLE | MOODBOARD : Baby on the Brain

Patience is the first lesson your baby will teach you..

Het maken van een moodboard, ik doe het regelmatig. Het is dan ook niet alleen functioneel, overzichtelijk en handig.. maar ook nog eens erg leuk om te doen! Dit keer een bijzondere editie! :)

Ik heb jullie eens een moodboard laten zien dat ik maakte om mijzelf uit te drukken. Een leuke oefening met instructie en wat tips in een artikel in 2015. Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze post, klik dan hier

Toen Robbert en ik besloten om te gaan samen wonen, hebben wij ook ieder een moodboard gemaakt om zo ons interieur en onze smaken wat duidelijker in beeld te krijgen. Ik had niet gelijk verwacht dat hij hieraan wilde deelnemen, maar we kijken regelmatig VT wonen en daar doen ook de mannen mee, haha. Duuuusss..

En het leuke is nog, hij vindt het uiteindelijk nog leuk ook en is er ook nog eens echt goed in! 

moodboard-robbertRob zijn interieur moodboard.

Het maken van een moodboard is dus erg functioneel, geloof mij, het helpt je echt. Zeker met het bepalen van je nieuwe interieur. Maar je kan hem dus voor meerdere doeleinde gebruiken, je persoonlijke doelen en/of eigenschappen in kaart brengen, wat je nog wilt bereiken, bestemmingen waar je nog graag naartoe zou willen reizen, noem maar op!

Of! Gewoon even lekker creatief zijn zonder doel, is ook wel eens leuk en rustgevend.

Deze keer ben ik samen aan de slag gegaan met mijn kleine vriendin Melanie. Even lekker een middagje samen knippen en plakken. Melanie is ook op het blog geen onbekende en laat hier regelmatig haar kleding stijltje zien. Mijn stoere modemeisje, mijn vrolijke nichtje.

IMG-20170806-WA0000

Het persoonlijke moodboard van Melanie.

Dit is Melanie. Ze heeft allemaal afbeeldingen, kleuren en woorden bij elkaar gezocht die bij haar passen. Een vrolijk dametje van 11 jaar die gek is op haar vriendinnen, lekker snoepen, vakantie vieren op leuke plekken, paarden, bloemen en mode. Echt zo goed gedaan! Geweldig!

Mijn moodboard heeft een ander thema. Zoals eerder vertelt, ben ik zwanger van ons eerste kindje en ook de titel van deze post zegt het al.. I have baby on the brain! :)

20170807_122207

Het is natuurlijk logisch, dat het krijgen van een kleintje aardig wat tijd en gedachtes in beslag nemen. 1 van DE vragen zijn, krijgen we een jongen of een meisje? En.. hoe willen we de babykamer inrichten?

Naast het ontdekken van welke kleuren en welke stijl ik leuk zou vinden voor de kleine zijn of haar kamer, heb ik ook mezelf kunnen uitdrukken. Dit door zinnen, woorden en persoonlijke kenmerken aan het board toe te voegen. Zo ben ik straks 31 als ik mama word en spelen liefde, genieten.. maar ook de hormonen op dit moment een grote rol in mijn leven.

Oh boy!

20170807_122250

Hout (uiteraard ;) ), leger print en de kleuren mintgroen, legergroen en zacht blauw. De basis van het kamertje willen we eigenlijk grotendeels neutraal houden, denk aan grijs, zwart en wit. Maar daarbij de zonet genoemde details en kleuren toepassen, lijkt mij voor een klein ventje wel erg leuk en stoer!

Hi girl!

20170807_122234

Okergeel, het is een trendy kleur op dit moment en ook ik ben er al even weg van. We hebben zelfs even getwijfeld om dit toe te passen in de woonkamer en ik heb er eens een interieur artikel over geschreven.

Hoe leuk, in combinatie met zalm of poeder/oud roze is dit als we een klein grietje krijgen? De kleuren combinatie maakt mij heel vrolijk! Daarbij, zou het niet alleen in het interieur leuk staan, maar ook als kleding bij ons zomenteen, waarschijnlijk licht getinte schatje. Awh! 

Het was ook dit keer, weer erg leuk om te doen! Maken jullie wel eens een moodboard?

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s