PERSONAL | SAME OLD G

Be yourself, love yourself.. en you can do anything!

Ze is een tijdje wat stiller geweest als gebruikelijk. Er zijn een hoop dingen die veranderen in mijn leven en dat vraagt zo nu en dan wat extra tijd.. ;) Na al een poosje ook geen persoonlijke artikelen meer te hebben gepubliceerd, komt deze er nu weer eens aan..

29 jaar. Deze leeftijd heb ik mogen bereiken afgelopen zaterdag (26-9). “Bijna 30” zoals meerdere en ik zelf eigenlijk zeggen. Het laatste jaar als twintiger is aangebroken. Haha..

Ik had nooit gedacht te staan waar ik nu sta, als je dit vorig jaar tegen mij had gezegd, had ik je echt voor gekkie uitgemaakt.

image

Mijn verjaardag heb ik heerlijk kunnen vieren met mijn familie en vrienden. Een aantal van hen hadden mij al een tijdje niet gezien en waren erg complimenteus wat betreft mijn nieuwe lijntje.. om het een naam te geven :)

Ik kan met trots zeggen dat ik sinds vorig jaar 25 kilo lichter ben. Super natuurlijk! En de complimenten die ik krijg doen mij erg goed! Al ben ik niet echt veranderd, als mens of persoon.. Ik ben nog steeds de zelfde Hester, same G, same Hessie, alleen nu niet met een maat 48, maar met een maat 44..

Wat is eigenlijk wil zeggen is, ik ben na jaren strugglen met de kilo’s, ze dit keer verloren door te accepteren wie ik ben. Dit is echt, de enige manier om aan je problemen te kunnen werken en ze helder te kunnen benaderen. En dat wil ik eigenlijk als les aan iedereen meegeven.

The flower doesn’t dream about the bee, it blossems and the bee comes to her..

Ze is dit keer geen streng dieet gaan volgen, niet extreem veel meer gaan sporten, totaal niet meer snoepen etc, etc. Ik ben aan mezelf gaan werken als mensje, gaan accepteren wat mijn zwaktes zijn en gaan ontwikkelen waar ik gepassioneerd en goed in ben. Mijn ‘ik’ meer accepteren en meer zijn. Dit heeft mij geholpen, om bewuster, en beter te leven, rondom ;)

image

Daarom.. wil ik iedereen eigenlijk deze boodschap meegeven. De boodschap om goed voor jezelf te zorgen en er voor jezelf te zijn. Dan komt alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht, en ben je nog steeds jezelf.. maar een sterkere versie!

Bedankt voor het lezen moppies!

liefshes-03

4 gedachtes over “PERSONAL | SAME OLD G

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s