FASHION | KIDS : Romantic Rapunzel

No, i won’t stop. For every minute of the rest of my life i will fight..

Het is wel weer eens tijd voor een artikel voor de kleine fashionista’s en het gebruiken van een sprookje als thema. Blijft gewoon zo leuk om te doen! Dit keer een artikel geïnspireerd door de Disney prinses Rapunzel..

Ik moet als eerste bekennen, dat ik deze Disney film niet gezien heb.. nog niet ;) haha. Wel heb ik eens met mijn nichtje de Barbie variant gezien en ben ik wel bekend met het eeuwen oude sprookje.

Done with watercolor and a Hi-Tec-05 Pilot Pen. I enjoyed scribbling the outline of her as you can tell :):

Walt Disney heeft met het bedenken van alle karakters ze ook een eigen persoonlijkheid gegeven. Dit is dan ook regelmatig op te merken in de film, het gaat dus verder dan je denkt. Never to old for Disney!

Rapunzel is een lieve, creatieve, slimme, avontuurlijke en een klein beetje naive jonge prinses.  Daarnaast komt ze op voor andere, is ze moedig en vastberaden haar dromen te verwezenlijken. Klinkt bekend.. :)

Don’t trust anyone who says you can’t do it. Show them you can..

in an alternate universe where most people live in cities similar to a cross between Rohan and Victorian England...:   Bali Bliss outfit:  Hey, I found this really awesome Etsy listing at http://www.etsy.com/listing/163246412/rapunzel-tutu-dress-rapunzel-tulle-dress:

Natuurlijk konden de afbeeldingen met leuke outfits en mode poppetjes niet achter blijven. Ik ben soms geneigd om alle ‘fashion kids’ plaatjes die ik tegen kom op Pinterest op mijn bord te plaatsen. Zooo schattig allemaal! :)

Wat blijft het leuk om rond te neuzen voor de kleintjes, gelukkig staat mijn social media tijdlijn nog vol met kleintjes om geïnspireerd door te raken en mag ik recentelijk meerdere kleine vriendjes en vriendinnetjes meerekenen. Babies, babies.. <3 haha

romantic-rapunzel

OUTFIT:

Blouse: Paars floral | H&M meisjes
Jeans: Zacht roze | H&M meisjes
Jurkje: Gebreid lavendel | H&M baby meisjes
Sneakers: Zilver glitters | H&M meisjes
Maillots: Beige en zacht roze | H&M baby meisjes
Jas: Benetton (omkeerbaar) | De Bijenkorf

ACCESIORES:

Oorbellen: Klaver met zirkonia | Lucardi

Ook een leuke look voor de moppies kon natuurlijk niet achter blijven. Dit artikel opnieuw veel kledingstukken van de H&M, ik blijf het zeggen.. gewoon leuke en betaalbare dingen! Eigenlijk zowel voor de kleintjes als voor mezelf de laatste tijd vind ik er een hoop leuke dingen. Ik bestel niet graag online, maar koop toch graag bij deze keten. :)

Mijn favoriete dit keer zijn de paarse blouse met de bloemen, echt vrolijk en romantisch. Ook het omkeerbare jasje van Benetton is echt heel schattig voor de allerkleinste! Wat we gaan er aan geloven binnenkort. Brrr..

Bedankt voor het lezen en shop ze mama’s (en papa’s!) :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s