INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Shades of grey

If you kiss her mind, her body will follow..

Nope, niet de oh zo beruchte boeken serie, maar deze kleur prominent aanwezig in je interieur. Ik ben er helemaal van! Lees nu hoe ik het zou toepassen en natuurlijk weer een collage om het artikel af te maken! :)

Het lijkt op het eerste gezicht misschien een sombere kleur en dat wil je toch niet in je interieur, somberheid. Ik vind dat het zeker niet saai hoeft te zijn en juist zo gebruikt kan worden dat het zelfs rust geeft in je woonruimte.

Naast de rust, kun je met grijs als basis kleur in de afstyling veel kanten op. Veel kleuren passen mooi bij deze tint. Vellen kleuren of juist zachte pastel kleuren vind ik persoonlijk mooi om aan grijs toe te voegen.

<3 white & grey memories blog <3. Love the extension of the 'wall' created for a modern fireplace.:  |COPPER ORANGE | styling slaapkamer:  ♡The best casual home design ideas for your living room, dining room, bedroom, bathroom or even outdoors. See more inspiring images on our boards at: www.homedesignideas.eu:

Bij het bekijken van de interieur borden die ik heb aangemaakt op Pinterest kwam ik zoals jullie zien weer een aantal mooie plaatjes tegen.  Moeilijk om te kiezen dit keer! haha. Zwart/wit, natuurlijke tinten en materialen, een koper, goud of zilver accentje.. of een snufje pastel. Allemaal prefect te combineren bij een grijze basis!

shadesofgray-collage

FURNITURE:

Love seat: Cotton grey | Riviera Maison
Vitrinekast: Driftwood | Riviera Maison
Hanglamp: Men | Goossens wonen
Trolley: Romance, zwart | Riverdale

ASSESIORES:

Karpet: Corso grijs | Woonexpress
Windlicht: Flowers grijs | Riverdale
Kussen: Love | Woonexpress

Iets moderner als dat jullie van mij gewend zijn! En dat maakt gelijk ook dat ik wat minder items bij elkaar heb verzamelt haha. De items die ik, mits ik er plek voor had zo zou aanschaffen. De trolley! Geweldig! en de vitrinekast van de Pronto.

Collect things you love, that are authentic to you, and your house becomes your story..

Ik wilde dit keer de wat iets wat stoere en basic kant in interieur laten zien. Hoop dat jullie het iets vinden? :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s