LIFESTYLE | Pinterest #1

Pinterest is cheaper than therapy!

De app en website Pinterest is bij mij niet meer weg te denken. Met over de 100 verschillende borden mag ik mezelf denk wel een fanaat noemen. In dit artikel meer over deze geweldige social media tool! :) 

Pinterest, wat is dat? Er zullen vast een aantal van jullie geen gebruik maken van deze social media tool, al lijkt mij het sterk dat je er nog nooit van gehoord hebt. Zowel voor privé als voor zakelijk gebruik ben ik grote fan.

Naast instagram en facebook vindt je ook steeds meer bedrijven die gebruik maken en verwijzen naar hun pinterest pagina!

pinterest-blog210817

Het is een verzamelplaats voor alles wat je inspireert en interesseert, je kunt er vooral mooie plaatjes kijken en deze opslaan op een bord. Dit bord maak je aan op je account en zo kun je met andere, je visie en ideeën uitwisselen en ze zelf terugzoeken uiteraard!

I made a printed list of my 250+ boards because I was loosing track of my boards with my group boards. This is how I stay organized. I love all of my followers, and want to thank all who have contributed to my boards. Happy Pinning.

Mijn account is echt gevuld met van alles! Ik heb zoveel interesses, daarom is het denk ik ook zo uit de hand gelopen haha. Ik verzamel er eigen foto’s, krijg er heel veel inspiratie vandaan voor het stijlen van interieurs en het samenstellen van leuke outfits. En nog veel meer!

Wat erg leuk en handig is, als je op een bepaald thema gezocht hebt en hier wat afbeeldingen en ideeën van hebt opgeslagen, ontvang je bij je volgende bezoek suggesties met betrekking tot deze recenten zoek acties. Zo kan je ook op je afbeeldingen rechts onderaan klikken en vouwen er gerichte suggesties uit die passen bij dit stijl en afbeelding.

Maar.. genoeg uitleg, probeer het!

Voordat je dit doet, wil ik in dit artikel 4 van mijn favoriete borden van dit moment met jullie delen! Met toelichting uiteraard!

pinterest-preggersboards01

De afgelopen maanden, is er voor mij een nieuwe interesse bijgekomen! Ik ben nu 16 weken zwanger en dat gaf mij wéér eens de kans om nieuwe borden aan te maken, haha. Twee van deze borden zie je hier.

Langzamerhand, passen de skinny jeans en strakke tops niét echt meer zoals ze horen! Iemand zei tegen mij, dat ik mijn fashionista zijn de komende maanden wel even op een plank mocht zetten. Nou dat dacht ik dus niet! ;) Op het bord Fashion for mommy verzamel ik outfits die ik graag wil gaan dragen tijdens het hebben van mijn zwangere buik.

Shop. Rent. Consign. Gently used designer maternity brands you love at up to 90% off retail! MotherhoodCloset.com Maternity Consignment online superstore. Tags: fashion, maternity, pregnant, mstreinta, vogue,street style, - the bump + a cozy t shirt dress - my kind of sweet // pregnancy style // fall style

De geboorte van het kleine wonder is dus nog wel even weg, ook is het nog even spannend totdat we de 20 weken echo hebben gehad. Niet alleen omdat we dan (pas) weten of het een jongetje of een meisje is, maar ook vanwege de verdere controle of de kleine gezond is. Toch, kan ik het niet laten om alvast te kijken naar geboortekaartjes! En ook hiervan heb ik er al een aantal op het bord Birth card ideas kunnen verzamelen.

pinterest-furnituresisboards01

Interieur, stylen, meubels, verven, klussen.. allemaal dingen die compleet in mijn straatje passen. Het opknappen van meubels, ik doe het ontzettend graag. Ook hier kun je zoveel manieren voor bedenken en zo creatief mee zijn als je wilt. Op pinterest kom je de mooiste en origineelste ideeën tegen. En dat.. dat moet uiteraard opgeslagen worden in 1 van mijn borden, bekijk hier het Fantastic furniture bord.

ombre chair diy SOLD Antique oak ombre stained chest of drawers by TRWpainted colored chairs

Naast borden voor mezelf, verzamel ik ook afbeeldingen voor andere. Ik mag zo nu en dan projecten aangaan, maar ik heb ook borden voor familie en vrienden aangemaakt. Zo is mijn jongere zusje een inspiratie en is haar bord op dit moment een verzamelplaats voor woon ideeën voor haar nieuwe huis.

Heb ik jullie nieuwsgierigheid al opgewekt? Je kunt heel makkelijk een account aanmaken, maar ook de website inzetten en bezoeken zonder. Dit geldt ook voor mijn account!

Have fun and be creative!

liefs-hes2017

Een gedachte over “LIFESTYLE | Pinterest #1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s