FASHION | GET MY LOOK : Mommy to be, Blue or Pink?

The butterflies in my belly have turned into tiny feet..

Het is al even geleden dat ik een Get my look blog online heb gezet. De laatste schreef ik voor Esprit. Het zijn toch wel 1 an mijn favoriete artikelen om te maken en te schrijven! Een bekent topic met een nieuwe twist. 

Wat zullen we krijgen? Een jongen of een meisje? nog even en we weten het! <3

De aankomende maanden, geef ik een andere wending aan de get my look artikelen. Zoals ik in mijn pinterest artikel al gezegd heb, ik ben zwanger en dus mag.. moet haha, ik rekening houden met een bolle buik, wat niet wil zeggen dat ik geen fashionista meer ben. Ik omarm deze mode uitdaging van harte en met veel plezier! 

Iedereen heeft wel zijn favoriete kleur of kleuren. Ook in kleding dragen. Ik ben gek op pastel tinten! Ondanks dat het natuurlijk helemaal niets uit maakt wat voor kleur je draagt tijdens de zwangerschap. Betrap ik mezelf toch op het stylen. aanschaffen en dragen van veel zacht blauw of juist licht roze. Daarom vandaag, in deze 2 kleuren een lookje van mij en voor de kleine!

Will it be a baby boy?

OOTD-fashionmommy-boy01

OUTFIT FOR MOMMY TO BE

Blouse: Licht blauw, H&M
Positie Broek: Legergroen, Queen mom
Espadrilles: Blauw, UGG

OUTFIT FOR A LITTLE BOY

Broekje: Blauw, H&M
Shirt met lange mouwen: Grijs/blauw, Noppies
Jasje: Kakigroen, H&M
Muts: Indigo blauw melange, Noppies
Schoentjes: Zand, Dancing on the moon

Wat hebben ze toch onwijs leuke dingen voor kleine mannetjes! Het wollen jasje en de super leuke schoentjes, zijn mijn favoriet! Met deze outfit zou het ventje helemaal passen bij de outfit die ik draag! :)

Misschien ligt het aan het hebben van ‘baby on the brain’ dat ik style en experimenteer met deze 2 kleuren, ik heb geen idee haha. Wel erg leuk om te doen!

Sommige mama’s to be hebben een sterk voorgevoel voordat ze weten wat ze krijgen, een lief ventje of een schattig grietje. Bij mij verschilt dit echt per dag. Al betrap ik mezelf wel vaker op kijken naar spulletjes in het blauw of legergroen en stoere kleding voor jongetjes als dat ik dit doe voor meisjes. Maar ik sta toch ook wel eens met een glitter tutu of poeder roze vestje in mijn handen hoor. Ik ben zo benieuwd! Maar twijfel dus regelmatig. :)

Or will it be a baby girl?

OOTD-fashionmommy-girl01

OUTFIT FOR MOMMY TO BE

Blouse: Licht roze, H&M
Positiebroek: Slim fit lichte jeans, Esprit (sale)
Schoenen: Beige, Minnetonka

OUTFIT FOR A LITTLE GIRL

Jurkje: Denim en hart print, Tumble ’n Dry
Maillots: Lichtroze set van 2, H&M (sale)
Jasje: Grijs met teddy voering, H&M
Schoentjes: Grijs suede, Dancing on the moon

Van het setje wat ik heb samengesteld voor een klein poppetje zijn de geweldige suede schoentjes, het jasje met lekker zachte en warme teddy voering, plus het lieve spijkerjurkje mijn favoriet! Zoooo schattig!

Heerlijk weer om dit artikel te schrijven! Blijf mijn blog lezen en volgen, want over een paar weekjes mogen ook jullie weten wat het geslacht van onze kleine spruit is! 

liefs-hes2017

Een gedachte over “FASHION | GET MY LOOK : Mommy to be, Blue or Pink?

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s