LIFESTYLE | WISHLIST : 31th Birthday

The older you get, the better you get.. unless you are a banana..

Bijna jarig! Mijn verjaardagsmaand September, is weer aangebroken. Gezelligheid, liefde, familie, vrienden en.. cadeaus! Ik deel ook dit jaar hier graag mijn lijstje met jullie! :) 

Het is het tweede jaar dat ik mijn wensenlijstje voor mijn verjaardag deel op het blog. Leuk om te doen en best functioneel! Zo deelde ik dus de wensen die ik had voor mijn 30ste verjaardag en ook mijn kerst lijstjes zijn hier online te vinden.

31 jaar! Dit jaar, is mijn verjaardag net als mijn leven.. behoorlijk anders als de jaren hiervoor. Ik mag naast mijn vrienden en familie namelijk een grote, lieve schoonfamilie verwelkomen. En er zijn ook lieve vrienden van Rob bijgekomen. Gezellig!

Eigenlijk al een wens op zichzelf! Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

This cake topper says it all - you're youngAF! What a cute way to celebrate the day whether it's a 30th birthday bash, 40th, 50th - or anything in between! This cake topper is a perfect combo of humor

Ook voor dit jaar, kon ik genoeg leuke dingen verzinnen om op mijn lijstje te zetten. En is het zoals altijd, niet alleen maar.. ‘Geef maar geld, ik koop er wel wat leuks voor.’ Waar zeker weten helemaal niets mis mee is natuurlijk! Met geld kan je immers ook alle kanten op! :)

Maar een persoonlijk cadeau, waarbij ik weet van wie ik deze gekregen heb en dit als herinnering met mij mee kan nemen de komende jaren, is gewoon extra leuk!

My wishlist..

jarig31-wishlist

SCHAPENVACHTEN GRIJS EN WIT | Kwantum
Ik heb deze zachte schatjes al even op het oog! Op dit moment ligt er een kunst variant bij ons in de woonkamer. Leuk, maar hij begint behoorlijk op te raken! Ik heb zowel de witte als de grijze op mijn verlanglijstje staan. Ik wil namelijk de grijze gebruiken voor in de babykamer, waar we op dit moment nog druk over aan het brainstormen zijn!

VULRINGEN | IXXXI Jewellery
Ik ben na twee jaar nog steeds weg van mijn ixxxi ring. De velg waar je verschillende ringetjes op kunt zetten. Hierdoor veranderd de ring en kun je de leukste combinaties maken. Er staan dit keer weer 3 hele gave op mijn lijstje!

BLAD ABONNEMENT | VT Wonen
De woonbeurs, de tv programma’s en het magazine, ik ben gewoon VT Wonen fan! Omdat ik op dit moment geen abonnementen heb op een blad, lijkt het mij erg leuk om dit cadeau te krijgen!

Afbeeldingsresultaat voor vt wonen magazine

KLEINE PORTEMONNEE | By Loulou
Mijn vorige by Loulou portemonnee heb ik gebruikt tot hij versleten was. Ik heb hiervoor in de plaats een hele mooie van mijn zusje gekregen van Fab. Nou ben ik de laatste tijd tot de conclusie gekomen, dat deze voor het mooie te groot is en loop ik regelmatig met een heel simpel rits portemonneetje van de HEMA rond. En toen vond ik deze! Wat een beauty!

HORLOGE | OOZOO Watches
Vorig jaar vroeg ik een horloge, deze vind ik nog steeds even tof. Hij is volledig rosé kleurig, terwijl ik ook vaak en graag veel zilveren sieraden draag. En ja.. bij mij moet het horloge dan eigenlijk ook zilver zijn, perfectionistisch? Welnee.. Maar toen zag ik deze van OOZOO! Zilver, grijs en rosé in the mix en ook nog eens een leren band waar ik dit keer naar op zoek ben!

GIFTCARDS | Babystyling of ICI Paris XL
And last but not least, cadeaubonnen! Een bon van de ici is altijd welkom, ik heb er nog 1 liggen om te besteden en door meerdere bij elkaar te leggen kan ik iets heeeel leuks uitzoeken.

Zoals jullie weten, ben ik lekker aan het rondneuzen voor de kleine op komst. Je hebt zoveel leuke kleding en spulletjes! Op dit moment ben ik grote fan van de artikelen die ik heb gezien op babystyling.nl en daar een cadeaubon van krijgen zou dus super zijn!

En.. als je het echt niet weet, gimme the moneeeeey! haha ;)

Dit jaar heb ik naast het delen op het blog gebruik gemaakt van lijstje.nl. Hierop zijn al mijn wensen en de shops waar deze aan te schaffen zijn te vinden, handig!

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s