INTERIOR | DREAMTEAM NL : Our House #2

Loving hearts make a happy home..

Robbert en ik wonen alweer een tijdje samen in ons appartement midden in de stad. Ik wil jullie dit keer 4 van mijn favoriete interieur details uit ons huisje laten zien! 

In het eerste artikel, dat ik rond dezelfde tijd vorig jaar online zetten op het blog. Vertelde ik over het voor het eerst echt samenwonen en wat we allemaal in huis aan het stylen, klussen en verbouwen waren. Inmiddels is alles af!

resultaat-tekening-woonkamer

Door onze creatieve breinen samen te smelten, kwamen wij op de leukste ideeën. Ik tekende ze uit, Rob ging ontwerpen en bouwen.. en hierna zijn we alles gaan realiseren. Het is na een jaar erg geinig om terug te zien, dat we ook daadwerkelijk onze visie hebben kunnen realiseren! Dream team work! ;)

resultaat-tekening-slaapkamer

Natuurlijk, zijn er hier en daar wat aanpassingen geweest. De gedachten was bijvoorbeeld bij de slaapkamer om voor iets romantischer te gaan als voor de industriële uitstraling die het nu heeft gekregen. Dit kan je goed terug zien op de tekening. Alleen kwam het op deze manier toch meer tot zijn recht.

We hebben echt het stoere van Rob en het zachte van mijn interieur stijl heel goed kunnen combineren.

En dan nu 4 van mijn favoriete details in huis!

interieurdetail-woonkamer02

Foto detail | Xenos en Kwantum | Het plankje heeft voor mij sentimentele waarde omdat mijn vader deze als laatst voor mij in elkaar heeft gezet en opgehangen. Dit nog wel in mijn oude huis. Om deze reden verdiende hij ook nu een goed plekje in huis. De foto’s gemaakt door een lieve en talentvolle vriendin van Rob heb ik in deze collage lijst van Xenos aan Robbert cadeau gedaan voor de kerst vorig jaar. De letters vonden we samen erg gaaf! Het lijstje met de eerste duidelijke echo van ons wondertje mocht niet ontbreken. Een stukje muur met ons verhaal!

TIP | Ben je op zoek naar homedeco artikelen voor een leuke prijs? Ik ben erg fan van het assortiment van de kwantum op dit moment! Stolpen, lightboxen.. noem het maar op!

Go where your dreams take you – kussen | Riverdale | Vlak nadat Rob en ik voor elkaar gevallen waren, trakteerde mijn zusje mij voor mijn verjaardag op een bezoekje VT wonen en design beurs. I loooove to go there! Waarschijnlijk ben ik er dit jaar ook weer te vinden, dit sla ik het liefst niet over.

Riverdale heeft de laatste jaren hier een leuke pop up stand. Hier kun je verschillende woondecoratie van hun aanschaffen voor een leuke beurs aanbieding. Zo zag ik dit kussen en moest hij mee! Ik heb hem als eerste deco detail gekocht voor ons huisje. En zo begon dus de droom..

interieurdetail-woonkamer01

Glazen kist | Riverdale | nog een decoratie favoriet van dit leuke woonaccessoires merk. Als je rondkijkt bij ons, zie je regelmatig spullen hiervan voorbij komen. Voor mij bieden ze de perfecte combinatie van landelijk, industrieel, robuust en de goede materialen.

Zo ook dit kistje. Deze heb ik gekregen tijdens de housewarming die wij vorige maand georganiseerd hebben. Mijn lieve tante had hem gevuld met spulletjes passend bij het huis en alvast voor de kleine op komst!

Ik heb hem op de foto zelf gerestyled met leuke spulletjes! :)

De grote dromenvanger | Eerste cadeau van Rob voor mij. Alleen daarom, is hij voor mij natuurlijk extra leuk! Ik kreeg dit als cadeautje tijdens een date in mijn eigen stadje. De kleurencombinatie en het formaat zijn echt top! Je vindt meerdere dromenvanger in ons huisje, maar deze is echt het leukste.

Hij hangt in de slaapkamer, bij onze eerste foto samen en het eerste kaartje dat ik vond in mijn brievenbus van mijn lieve vent. <3

Er zijn nog veel meer leuke plekjes en details in ons eerste huisje. Ook zijn we alweer druk met een ander project, de babykamer. Als deze af is, laat ik jullie hier vast wat van weten!

liefs-hes2017

Een gedachte over “INTERIOR | DREAMTEAM NL : Our House #2

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s