INTERIOR | Quotes at home

Quotes en zegjes, ik vind ze leuk! Het is ook in het interieur een trend die al even aanwezig is en ook nog wel even zal blijven. Hebben jullie woondecoratie die iets vertelt? 

An interior is the natural protection of the soul..

Op het blog, heb ik vanaf mijn eerste artikel de gewoonte om een quote toe te voegen.

Ook op mijn instagram account en in de artikelen waar ik ons huisje met jullie deel, zijn de quotes in huis regelmatig te zien. Je kunt hiermee heel erg leuk je persoonlijkheid in je interieur uitdrukken! Ik heb er dit keer 4 uitgelicht uit onze woning, om te laten zien en.. ook wat over te vertellen.

PLUS een aantal quote en tekst decoratie voor jullie om te shoppen in de shop van VT wonen!

20170920_162519

Today is the perfect day to be happy! Super eenvoudig, super leuk! Een tijdje geleden kreeg ik deze quote gedrukt op een kaartje. Ik vind zulke kaarten erg leuk om te geven en om te krijgen. En zo, heb je met een lijstje naar smaak een leuk detail voor in je huis, voor echt vet weinig dus!

Kaarten, doeken en posters met leuke quotes zie je steeds meer en zijn zelfs bij verschillende bedrijven en kleine ondernemers naar eigen invullen te bestellen.

20170920_174521

Believe you can and you are have way there. Een kussen met een goede tekst als reminder. Ook dit leuke kussen heb ik eens als een cadeau gekregen. Hij past erg goed bij mij, omdat ik, zoals vele andere overigens, goed onzeker kan zijn.

Mijn onzekerheid is veeeel erger geweest, zowel wat mijn uiterlijk als wat mijn kunnen betreft. Gelukkig leren we naar mate we ouder worden ook meer over het accepteren van je goede en je slechte kanten. Voor mij is dat leren omgaan met ( voornamelijk faal ) angst, mijn gewichtsprobleem en mijn persoonlijke kwaliteiten. Lees hier meer over in persoonlijke artikelen op het blog.

20170920_162544

Home is whenever i am with you. Een door mij handgeschreven quote op het sleutelkastje bij ons in de hal. Zo kan m’n schat bij het opbergen van zijn sleutels zien wat ik vind. ;)

Ik ben een poos alleen en single geweest, ook wel bewust. Maar nu ik samen ben en woon met deze lieve schat is het huis fijner, warmer en prettiger thuis komen. Alleen is toch maar alleen. Cliché misschien, maar wel de keiharde waarheid, haha.

20170920_151059

Hello beautiful, live simply. En zo op zijn beurt een zegje van Rob voor mij. Het hoeft maar in kleine dingen te zitten die al een hoop leuk maken. We gebruiken deze knijpers vaak om zakjes kruiden, chips of dergelijken af te sluiten. Maar als ze daar niet voor hoeven te dienen, vindt je ze op een leuke manier in onze keuken.

Ik ben dus nogal een druktemaker en een echte (over)denker, hiermee wil hij dus zeggen dat dit niet altijd nodig is. Lief!

En nu zoals belooft, decoratie met zegjes en quotes. Er zitten er een aantal tussen, die ik zelf nog graag wil gaan aanschaffen!

quotes-01

– (foto) het krijt plaatje met jute touwtje hangend aan onze haldeur is gekregen en geschreven door mijn mini stylist en nichtje Melanie <3

DECORATION

Lightbox A4 : Make your own magic | A little lovely company
Grote Etui : I feel the start of something new | VT Wonen
Muursticker : Love always | A little lovely company
Kussen, mint : Lucky | Riverdale
Mand XL, stonewashed grijs : Home is where you are | Jollein
Canvas Poster A4 : Whatever you decide to do, make sure it makes you happy | VT Wonen

Allemaal geweldige woonaccessoires die je huisje die personal touch kunnen geven! En er is uiteraard nog veel meer! Ik ben fan van deze interieur trend en dat zal ik zeker ook nog wel even blijven!

Shop ze schatten!

liefs-hes2017


Dit artikel heb ik geschreven voor de bloggerscontest van VT Wonen. Duimen maar!

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s