LIFESTYLE | VT wonen en design beurs 2017

Het vertrouwde bezoekje aan de woonbeurs in de Amsterdam RAI. Ik kan en wil deze het liefst geen jaar overslaan. Ik mocht hem dit jaar bezoeken als VIP door een win actie van Rofra Home, samen met mijn zusje. Super bedankt Rofra team! In dit artikel wil ik jullie dus even meenemen over deze gave beurs en deel ik hoe ik hem heb ervaren en wat mijn favoriete stands waren.

Life is about moments, create them and don’t just wait for them..

Tijdens mijn interieur styling opleiding aan het Hout – en meubilerings college, gingen we ieder jaar al naar deze beurs. Je vond en vindt er nog steeds een stand van deze vakschool, waar ik dan ook stiekem wel een beetje trots op ben. Toen ik er voor het eerst naartoe mocht met mijn klasgenoten, heette het nog ‘gewoon’ de woonbeurs. Dit is inmiddels verandert in de VT wonen en design beurs.

VT wonen heeft dit een paar jaar geleden overgenomen en neemt dan ook het voortouw op de beurs. Naar mijn mening, is hierdoor de beurs er zeker wel op vooruit gegaan.

Nou is ook interieur styling tegenwoordig veel meer een begrip als toen ik deze opleiding ging volgen, alweer +10 jaar geleden. Wat ook best een bijzondere ontwikkeling is. Er zijn steeds meer woonstijlen en trends. Ook is er steeds meer vraag naar stylisten en adviezen.

Door het drukke leven is thuiskomen extra fijn en dan natuurlijk ook extra leuk als je huis helemaal naar je zin is ingericht.

In dit artikel laat ik je 4 van mijn favoriete stands, trends en woonstijlen zien die ik op de beurs heb mogen bewonderen. Om gelijk goed te beginnen met een grote inspiratie voor het ontwerp van onze kleine haar babykamertje en mijn grote favoriet dit jaar.

Het inspiratiehuis van Ariadne at Home.

Wat werd ik vrolijk van deze stand! Al direct toen ik aan kwam lopen eigenlijk. De wanden aan de buitenkant hadden een vrolijk bloemen behang, dat opviel en direct uitnodigde!

Eenmaal binnen trof je een lieve, zachte en vintage inrichting aan. Alles was afgestyled met bloemen details en vrolijke pastel kleuren. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken en heel veel inspiratie op kunnen doen voor ons mini meisje.

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke stijl.

Zoals in de stand van Ariadne, viel mijn oog hier ook meteen op de deur. In mijn vorige huis had ik deze ook. Wat was dat een werk, maar ik mis ze nog steeds in deze woning! Gelukkig heb ik een lieve dame hier nu blij meegemaakt en heeft zij ze zo gelaten toen ze mijn oude woning ging bewonen.

De grove en robuuste afwerking van hout vind ik geweldig! En zeker gecombineerd met olijf en legergroen zoals hier, staat het zo ontzettend gaaf. I love this!

Het inspiratiehuis van VT wonen.

Ieder jaar weer, laten ze zoveel stijlen en trends zien in hun inspiratie huis, dat ik niet overal foto’s van heb kunnen maken. De ‘Paris chique’ slaapkamer in het huis vond ik direct geweldig. Daarom laat ik deze aan jullie zien.

Gouden details, marmer en gewerkt met geweldige kleuren en velvet stoffen. Manlief zou deze slaapkamer denk ik niet helemaal waarderen, maar ik had hem zo mee naar huis genomen. De kleur cotton van de VT wonen verfcollectie, die je onder anderen toegepast ziet op de kast, is een optie geworden voor het kamertje van ons meisje.

De style studio van Eijerkamp.

Last but not least! Nog een grote inspiratiebron voor het ontwerpen van de babykamer. Deze gave style studio! 1 van vele die Eijerkamp je liet bewonderen in hun stand. Eijerkamp is een sponsor en werkt veel samen met vt wonen, zeker in de tv programma’s wordt er veel gewerkt met hun meubilair en accessoires. Ook mogen de stellen die deelnemen aan het programma, in deze woonwinkel hun eigen ruimtes inrichten. Een belangrijk onderdeel van het programma weer verliefd op je huis. Iedere zondag te zien op sbs6 om half 8. Aanrader! :)

Zowel mijn zusje als ik, waren direct weg van de zachte kleuren en rust die deze ruimte uitstraalde. Ook het bloemen, kant achtige behang ben ik direct gaan opzoeken.

Wat hebben we weer genoten! Tot volgend jaar!

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s