PERSONAL | PREGNANT : Echo’s for fun

Tijdens je zwangerschap krijg je een aantal echo’s. Zo kan je samen met je partner of met meerdere even naar je bewegende kleine kijken. Wij kozen er vorige week voor om nog een extra echo erbij te toen, eentje voor de fun.

We can’t wait to meet you, for we already love you so..

Het is een tijdje geleden dat ik schreef over mijn zwangerschap. Dit heeft zo zijn redenen, redenen die eerlijk gezegd niet even leuk zijn. Hier zal ik in een andere post eens wat meer over vertellen. Maar in dit artikel neem ik jullie graag even mee in mijn ervaringen die wél op de bekende roze wolk momenten plaats vonden. Want gelukkig zijn die er ook!

Het is voor mij allemaal erg medisch, spannend en soms zenuwslopend. Dat maken ook het maken van de echo’s een stuk minder gezellig en leuk om te ervaren.

VERLOSKUNDIGEPRAKTIJK IN DEN BOLLE BUIK | Gelukkig konden we toen ik 18 weken zwanger was, voordat we de 20 weken check kregen, een bezoekje brengen aan een nicht van Robbert, Manon. Zij is verloskundige in Rotterdam en heeft er voor ons een hele leuke ervaring van gemaakt. Ze liet heel veel zien met informatie, bleef heel goed met ons naar de kleine kijken en gaf ons wat hele leuke foto’s mee. Dit deed ons erg goed.

echo-18weken

Ook kregen we voor het eerst een tipje van de sluier wat het geslacht van onze mini betreft. Is het een jongetje of een meisje. Niet iedereen wil dit weten. Dat je tegenwoordig de keuze hebt om er wel achter te komen, vonden wij erg leuk. Hier vertelde ik wel al eerder meer over op het blog in dit mode artikel!

Dit tipje van lieve Manon, werd dan ook later, ondanks alle grondige en serieuze checks tijdens de medische 20 weken echo in het ziekenhuis bevestigd.

selfie-wekenzwanger

Uiteraard weten vrienden en familie al een tijdje wat we krijgen, aangezien ik op dit moment 26 weken zwanger ben. Maar hier op het blog, heb ik het nog niet bekent gemaakt. Ook daar zal ik de komende week wat meer over vertellen en ook met jullie delen wat we krijgen.

MEER ECHO’S 4 FUN | Dit leuke bedrijf, met hele lieve mensen is gevestigd in Maassluis. Zij maken pretecho’s en al een aantal vriendinnen van mij hadden mij hierover vertelt.

Er zijn weken geweest, dat ik mij zo rot gevoeld heb. Zo rot.. dat ik dit eigenlijk niet eens meer wilde ervaren. Toch wilde ik graag de blijdschap en ons kleine graag met mijn lieve moeder en zusje delen. We besloten het toch te doen en wel op een bijzondere dag en datum.

4decho

In februari 2016, ben ik onverwachts mijn vader verloren. Ook hier laat ik wel eens kort wat over weten op het blog. Maar er veel over praten en vertellen is voor mij nog steeds ontzettend moeilijk. 27 oktober was hij jarig en had hij 62 jaar geworden, zijn tweede verjaardag zonder hem. Vorig jaar kozen we ervoor om in die periode met zijn alle even weg te gaan. Dit jaar mochten wij deze bijzondere ervaring op doen. En stiekem hoop ik en wens ik, dat hij vanaf zijn wolk heeft kunnen meekijken.

Wat is het bijzonder om je kleintje op deze manier te zien!

We werden zo leuk te woord gestaan en konden zo goed naar ons kleintje kijken! Toen we vervolgens met ze alle een hapje gingen eten, zweefde ik weer goed op de wolk, door deze ervaring. Ik kon eindelijk even doen alsof ik ‘normaal’ in blije verwachting ben. Bedankt hiervoor!

Meer over mijn zwangerschap en mommy to be fashion, lees je snel weer!

Fijne dag lovies! x

liefs-hes2017

Een gedachte over “PERSONAL | PREGNANT : Echo’s for fun

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s