PERSONAL | PREGNANT : Let’s celebrate

Eerder beloofde ik meer over mijn zwangerschap te vertellen. Dit gaan we vandaag dus maar eens doen! Zo wil ik jullie graag vertellen wat we krijgen en hoe wij tot nu toe deze bijzondere tijd al hebben mogen vieren en beleven.

Where there is great love, there are always miracles..

Het is alweer te lang geleden, dat er überhaupt een artikel op het blog is verschenen. De tijd is dan ook echt voorbij gevlogen en daar schoot opnieuw het bloggen even bij in.

Ik ben op dit moment alweer 32 weken zwanger! Het gaat nu dus echt opschieten, nog een paar weken en Robbert en ik hebben ons kleine gezinnetje. We vinden het echt ontzettend spannend, zijn druk met alle voorbereidingen en zijn onwijs nieuwsgierig naar onze sterke en wonderlijke mini.

32wekenzwanger

Tot een week of 25 a 26, was mijn buikje nog best bescheiden, maar hier is nu wel verandering in gekomen, haha.

In het vorige artikel vertelde ik over de echo’s die wij hebben gehad en liet ik doorschemeren dat het allemaal niet altijd zo roze kleurig voor ons was. Het was toen ik dit artikel schreef, nog zo onzeker en daarom heb ik er verder niet zoveel over vertelt.

Vanaf de medische 20 weken echo , die nodig was vanwege mijn diabetes type 1, hebben wij er een zorg bij gekregen. Ons kindje was aan de kleine kant, met name haar hoofd werd ons toen vertelt. Dit moest dan ook extra gecheckt worden. Je kunt je voorstellen, dat dit ons op momenten even van de roze wolk heeft geduwd. Er kwam in de plaats eerder zo nu en dan een donkerwolk voorbij in ons dagelijkse doen en gedachtes.

Maar, ondanks dat, werd ons geadviseerd niet bij de pakken neer te gaan zitten en te geloven in ons wondertje. Alles was verder compleet, het kwam echt wel goed! Dit hebben we dan ook gedaan, met veel lieve woorden en steun.. maar poeh! dat viel echt niet altijd mee.


 

GENDER REVEAL | Wat is dit leuk om te doen! Ik denk dat vele van jullie het wel kennen, overgevlogen uit ‘the states’ en pas een paar jaar ook hier iets wat steeds meer gedaan wordt. Ballonnen lek prikken, taarten aansnijden, dozen met confetti of kanonnen in de de blauwe of roze kleur afknallen..

Wij wisten na de 20 weken echo met zekerheid wat we zouden krijgen. En jullie nu eindelijk ook, het is een meisje! We krijgen een klein poppetje!

gendercake

We wilde dit graag op deze leuke manier delen met onze lieve familie. We kozen ervoor om dit tijdens mijn 31ste verjaardag te doen. Iedereen was bij elkaar, gezellig in de tuin, ondanks dat mijn verjaardag eind september is. Een taart moest er toch komen ;) .. dus die kreeg dit keer een speciaal kleurtje aan de binnenkant. Tadaaaa!

Het heeft ons heel erg goed gedaan om dit op zo een liefdevolle en bijzondere manier te delen.

Een week na de pretecho die we lieten maken op de verjaardag van mijn vader. Hadden we eindelijk ook de extra groei check. De dagen vooraf waren zenuwslopend, dit was dan ook goed te merken door de echoschopsite toen we haar kamertje in het ziekenhuis binnen kwamen.

groeiechofoto

Ze begon direct met de check en ons kleine meisje liet zichzelf gelijk goed aan ons zien. Al snel kwamen ook de verlossende en positieve woorden. Alles ziet er goed uit! Ja, haar hoofd is niet groot, maar we mochten ons geen zorgen meer maken. Een kleine mama en een Indonesische papa krijgen nou eenmaal geen groot kind. De tranen sprongen in mijn eigen en het gevoel dat hierbij kwam is moeilijk te omschrijven.

Ze is oké, ga snel genieten! Waren één van de laatste woorden van de lieve echo dame en vervolgens van de gynaecoloog. Dit doen we zeker! YES! 


 

BABYSHOWER | Ook dit, is iets van de laatste jaren. Ik was zelf al op een aantal showers geweest van collega’s en vriendinnen. Het is zo een lieve manier om als aanstaande mama, samen met je kleine in je buik even te genieten.

Ik had aan mijn moeder en zusje vertelt, dat dit erg leuk is. Maar dat ik ook verrast werd met zo’n leuk feest, wist ik niet.

babyshower

Weken lang, hadden de twee lieverds, samen met mijn schat van een man, dit geheim gehouden en in elkaar gezet. Ik zou samen met hem gaan lunchen, maar belandde in het huis van mijn moeder. Daar trof ik een rijkelijk versierde woonkamer gevuld met allemaal lieverds uit mijn leven aan. Wow! Stralen, lachen, bijna huilen ( die emoties he haha) en genieten is wat ik deze hele middag gedaan heb. Zo super!

Vieren dat er 1 van de grootste veranderingen in het leven aankomt, vieren dat ik moeder mag worden, dat dit ons gegund is en vieren dat het kleine meisje in mijn buik zo ontzettend welkom is..

Nog even.. en ze is er!

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s