LIFESTYLE | QUESTION : Starende mannen

People may stare, make it worth there while..

Vandaag wil ik het hebben over ‘starende mannen’ haha. Hebben jullie er wel eens erg in dames? Of zijn jullie schuldig mannen? ;) Hoe moet je het opvatten als mensen naar je staren? Wordt je hier onzeker van? Dit zijn vragen die ik mezelf en jullie stel vandaag..

Working at the carwash..
Vanmiddag, besloot ik mijn auto te wassen. Ik ben sinds 5 jaar trotse eigenaresse van mijn witte pareltje. En een witte auto, vraagt wel het nodige poetsen. Eerlijk gezegd, vind ik dit soms zelfs leuk om te doen.

MYPEARL

Ik denk.. dat niet veel dames zelf hun auto wassen. Het is ook makkelijk om hem even door de wasstraat te rijden of mee te geven aan vriendje lief die er gelijk even baldadig mee over de snelweg gaat crossen.. ;)

Mijn auto gaat zo nu en dan door de wasstraat, maar vandaag wilde ik hem ‘even’ wassen. Het was prima weer hiervoor en het is gelijk een excuus om wat ‘proactiever’ te zijn op de dag.

Sometimes it takes balls to be a woman..

Ik was goed bezig, afspoelen, poetsen, glansspoelen.. helemaal in concentratie. Het is niet het ideale klusje voor een dametje van 1 meter 60.. ( vooral het dak, lijkt mij eerder een lachwekkend als leuk gezicht lol)

Ik loop mijn auto rond en ik zie een man staan bij het hek, niet geheel onaantrekkelijk, dat moet ik hem meegeven. Maar.. deze man stond te staren, alleen dat. Ik kijk hem aan en hij kijkt verlegen weg.. Hm?

Wat is dat toch?
Voorheen, werd ik hier echt onzeker van! Kijk niet zo! Waarom kijk je? Maar door de jaren heen.. ben ik het maar gaan zien als een compliment. Alleen waarom doen mannen dit toch? En soms in such a creepy way? Dat is echt mijn vraag.

Keep it Simple - 8x10 Motto collection. $18.00, via Etsy.

Het nastaren, het aanstaren, het nafluiten, het roepen: ‘zo mooie dame!’, ‘ Jij bent echt mooi’ , ‘ Wat een lekkere bil heb je’. Ik kan nog wel even doorgaan ( ook wat minder netjes)..

Is dit een oerinstinct? Wat is het?! Want voor mij is het best raar gedag..

Van mij mag je mij aantrekkelijk vinden, of niet. Het maakt mij niet uit hoor. Maar, spreek mij gewoon aan? Haha. ‘ Hi, je ziet er goed uit vandaag..’ ofzo?

Dit artikel is natuurlijk geschreven met een grote knipoog en een brede glimlach.

liefshes-03

(p.s. Guys.. whyyy do it? ;) )

Een gedachte over “LIFESTYLE | QUESTION : Starende mannen

  1. Haha ik denk dan altijd je moet eens weten ik ben gelukkig getrouwd en heb een kind. Maar leuk dat ik nog zo in trek ben. Bij mij zijn ze alleen meestal niet echt aantrekkelijk (of ik ben kieskeurig) en auto wassen vind ik ook heerlijk. Dak is inderdaad best lastig hihi. Binnenkort weer eens met beide auto’s.

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s