PERSONAL | Oh! Hi momma!

There is only one happiness in this life and that’s to love and be loved..

Hey! Laat eens wat van je horen, lezen, zien! Het is echt veel te lang geleden en je blogt juist zo graag! Hoorde ik mijzelf denken.

Zo door de maanden heen, heb ik hier en daar de vraag gekregen. Waar blijven je blogs? Schrijf je niet meer? Ze waren echt super leuk! Heel lief en een groot compliment!

En ik moet toegeven, ik heb wel al eerder met wat teksten lopen rommelen. Maar erg ver kwam ik niet. Noem het een writers block of gewoon baby on the brain.

20180809_153352

Laten we maar gewoon zeggen.. het laatste. Want laten we eerlijk wezen, dit snoetje kan je gewoon niet omheen. :)

Vlak voor en na de geboorte van onze dochter Rona Hailey, is er echt niets meer online verschenen. Dat is dus vanaf vorig jaar al niet meer! Big oeps!

Ik heb instagram wel gebruikt om hier en daar wat mee te geven. Dus mocht je daar nog op gekeken hebben en/of mij daar volgen, ben je wel redelijk up to date.

20180617_191411

Inmiddels is ons lieve kleine meisje dat uit mijn buik is gekropen (letterlijk), alweer bijna 9 maanden oud. Houd op met me hoor! Whaa..

Ze kletst wat af (net zoals mama), rolt en tijgert alle kanten op, eet super goed, lacht heel veel, is lekker baldadig (nu al!) en kijkt al zo wijs de wijde wereld in. Niet normaal hoe snel dat gaat! Cliché, maar gewoon waar..

Rona’tje, mijn lieve inmiddels verloofde (jahaa! snel meer hierover!) Robbert, het moederschap en het leren omgaan met mijn ziekte en mijn “andere en nieuwe” zelf. Hebben veel energie gekost.

Hier vertel ik de komende tijd dus graag wat meer over!

Ook de artikelen over interieur en mode zullen uiteraard weer voorbij gaan komen.

Zo hier en daar heb ik ook weer wat interieur en styling tips mogen geven, i love it soohoo. En mode is nu, met zo’n heerlijk grietje in huis, natuurlijk nóg leuker geworden. Ik bedoel, babymeisjes kleding en accessoires.. hooee leuk!

20180926_153928

Kleine Rona is een geweldige aanvulling aan ons leven. Daarom zal ook het bloggen zo nu en dan over haar gaan. Hoe ervaar ik het moederschap. Ook de liefde en het leven zullen verhalen en blogs van mij weer inspireren.

Meeeer dan genoeg te vertellen dus eigenlijk.. lees je weer mee? Dat zou ik tof vinden!

Bedankt voor het geduld en tot snel!

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s