INTERIOR | DREAMTEAM NL : Our House #1

Home is whenever i am with you..

Eind oktober vorig jaar, schreef ik een artikel voor VT Wonen, hierin vertelde ik over mijn nieuwe avontuur. Ik mag gaan samenwonen met de liefde van mijn leven! Vandaag neem ik jullie weer even mee.

sfeercollage-01

Samenwonen.. dit alleen, is voor mij al een hele nieuwe ervaring en een groot avontuur.

Ik woon sinds 2013 alleen in een leuk bescheiden appartement in het stadje waar ik het grootste deel van mijn leven gewoond heb. En ik moet toegeven.. dit ging zeker in het begin, mij niet al te makkelijk af. Ik kon niet goed aarden en door mijn angsten was het dan ook niet niks om er zo ‘alleen voor te staan’.

En nu, nu wordt alles anders. Ik heb het al een paar keer laten vallen.. ik heb mijn maatje gevonden! En met deze lieve schat, ga ik een appartement delen in de stad waar hij op dit moment al het grootste deel van zijn leven woont. Gelukkig, is dit maar 10 minuten verwijderd van ‘mijn hometown’ haha. ;)

ontwikkeling-01

We zijn eind vorig jaar fanatiek begonnen met het ontwerpen, plannen en klussen in ons huisje. En het was dan ook de bedoeling om de eerste maand van het nieuwe jaar twee inboedels samen te gaan voegen.

Helaas, hebben we de planning iets moeten aanpassen. Dit omdat aan het einde van de maand december Robbert een auto ongeluk heeft gehad. Hierdoor hebben we op dit moment geen wagentje, want mijn auto, waar hij in reed is helaas total los. En ook Rob is er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Gelukkig! Valt het mee.. maar met wat kneuzingen, spierpijn en flinke blauwe plekken, is rustig aan doen voor hem op dit moment erg belangrijk.

Nou laten we dit natuurlijk de pret niet drukken. Het avontuur is verplaatst, maar zeker niet van de baan!

The Living Room

Toen Robbert voor het eerst bij mij over de vloer kwam, kreeg ik direct complimenten en kon hij mijn interieur style waarderen. Yes! Hetzelfde had ik bij hem in huis. Hierdoor.. kunnen we de mannen elementen een beetje inschikken en vanuit mijn appartement het roze weglaten, haha. Beide houden we van houtsoorten, van het ontwerpen van eigen meubelen en van een combinatie aan interieur stylen; bohemien, industrieel en robuust. Voor de woonkamer hebben we gekozen voor de kleuren groen, een licht en wat donkere smaragd tint, grijs.. ook dit licht en donker gecombineerd, hout en wit.

tekening-woonkamer

The Bed Room

Tijdens een dagje ‘bouwmarkten’ vielen onze ogen op sloophout behang. Beide waren wij direct enthousiast en vonden we hierbij al snel de rest van het interieur ontwerp. Rust, zacht en een tikkeltje romantisch. We hebben gekozen voor neutrale kleuren, zoals zacht grijs, beige, taupe, wit en hier een daar een zwart detail. Sleeping in a dream ;)

tekening-slaapkamer

Wat onder anderen onze relatie zo leuk maakt en een groot raakvlak is, al vanaf het begin dat we elkaar leerde kennen..is dus wonen en interieur. We hebben beide gestudeerd aan het Hout- en meubilerings college. Hij als meubelmaker, is als interieur stylist.

Uren konden we hier vanaf de eerste dag al over kletsen en om onze krachten nu te kunnen bundelen, is echt ontzettend leuk!

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Dit zie en lees je binnenkort! :)

liefshes-03

Een gedachte over “INTERIOR | DREAMTEAM NL : Our House #1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s