FASHION | GET MY LOOK : Sweet Bomb

Wishing you peace, love and laughter in the new year..

Het is al een weekje 2017, maar alsnog de beste wensen lieve lezers! Ik kom weer met een lookje vandaag die ik doordeweeks graag aantrek. Met 1 van de grootste trends op dit moment, het bomberjack!

Tijdens een dagje winkelen met mijn nichtje en mini stylist Melanie, stuitte ik op een poeder roze bomber vestje en ik was gelijk verkocht. Hij is al meerdere keren de kast uit gekomen en daarom ook dit Get My Look artikel.

Ik heb graag goede basics in mijn kast met hier en daar wat trendy items om erop te combineren. Dragen jullie deze trend? Die trouwens ook erg leuk is voor de kids! :)

mylook-sweetbomber

OUTFIT

Jeans : EDC shaping | Esprit
Mijn eerste esprit broek, maat 38! En ja.. ik stond zelf ook verstelt dat ik deze paste en zelfs nodig had. Aangezien ik begon met een maat 42 en 40 van de plak te pakken. Het is een aantal van jullie lezers niet ontgaan dat ik voorheen een plussize dametje was en dus nog nooit een broek heb kunnen kopen bij merken als Esprit. Dit is dan ook.. op dit moment, mijn lievelings jeans!

Bomberjack : Roze, Vila | Wehkamp
Ik moet bekennen, ik moest even wennen aan de teruggekeerde bomberjack trend. Maar dit duurde niet lang! Zeker niet omdat er zoveel variatie in is en ze zelfs meer dan vrouwelijk op de markt gekomen zijn. Zachte kleuren, mooie stoffen, geen ‘te bolle’ vulling en zelfs, zoals te zien in de collage met gave bloemen printen! Sweet! ;)

Top : Wit, V-hals | H&M
Een goede basic van de H&M is nooit weg. Er liggen zelfs nog items in mijn kledingkast van jaren geleden die er nog prima meer door kunnen. De top die ik draag is het zelfde als de top in de collage. De kleur die ik draag is niet meer te krijgen en heb ik gekocht afgelopen zomer. Maar.. een mooie witte top is altijd goed!

Veterschoenen : Grijs, lak | Nelson
Grijze lak schoentjes met cognac kleurige veters. Tijdens een dagje winkelen.. op black friday wel te verstaan, kwam ik deze schatjes tegen. Een paar nette schoenen die ook door kunnen voor een dagelijkse look, deze zijn voor mij! Je kunt ze nog steeds aanschaffen bij Nelson en ze zijn nu in de aanbieding! :)

ACCESSOIRES

Riem : Cognac, Diesel | Zalando
Wat een gave riem vond ik op Zalando! Hij lijkt een beetje op de mijne, al heb ik die gescoord op een braderie in het stadje waar ik ben opgegroeid. Ook deze riem is op dit moment in de sale!

ixxxiring-0117

Ring : My design, IXXXI | IXXI Shop
Ook de ring heb ik in mijn bezit. IXXXI, het merk waar de ring van is, is al vaker voorbij gekomen op het blog. Je ziet vooral de ringen steeds meer en ook biedt dit merk met origineel idee steeds meer variatie in ringen op de markt.

Wat ik erg leuk vindt is en pas achter kwam.. ze hebben een ring generator waarmee je op de website je ring kunt ontwerpen! Ik zeg.. proberen!

De sale is net van start gegaan, dus er is een hoop te vinden met leuke kortingen! Shop ze lovies! :)

liefshes-03

Een gedachte over “FASHION | GET MY LOOK : Sweet Bomb

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s