FASHION | GET MY LOOK : Tough Cookie

You may have to fight the battle more than once to win it..

Weer eens een look, waar ik mij helemaal lekker in voelde. Zo lekker dat ik hem jullie niet wilde onthouden! :) Heb jij al een bomber jack of vest in je bezit?

‘Tough cookie’ , ik heb dit artikel deze naam gegeven met mijn vriend in gedachten. Dat is hij sowieso vaak.. wat is het een bijzonder gevoel om je maatje te vinden. Maar goed.. genoeg gezwijmel ;) terug naar de mode. Hij noemt mij zo nu en dan wel eens een tough cookie.. stoer en sterk, om mijn stijltje en om hoe ik in het leven sta. Huul lief!

Ik ben er de laatste tijd wat minder spraakzaam over ook op het blog. De dingen die er in mijn persoonlijke leven gebeurd zijn. Er is zoveel veranderd in korte tijd dat mijn hoofd nog wel eens wil tollen en te vol kan zitten. Maar ik zal mij altijd vasthouden aan alle positieve dingen van het leven.

mylook-tuffcookie

OUTFIT

Bomber jacket: Donker blauw, flower print |  Shoeby
Het blijft ook dit voorjaar en van de zomer een trend, het bomberjack! In mijn vorige get my look artikel droeg ik een roze bomber vestje gekocht bij de primark en stylde ik een outfit met een roze van Vila.

Dit keer draag ook een vestje, donkerblauw met ruit motiefje erin gestikt. Opnieuw een cheap trill! Ik zag hem hangen bij de Action (daar ging ze weer..) en vond hem zo leuk! Hebben! ;) En hoe gaaf is het bomberjasje van Shoeby?! De perfecte mix tussen stoer en vrouwelijk door het leuke bloemen stiksel op de mouwen.

Strechbroek : Grijs denim | H&M
Ik ben gek op grijze denim jeans en vind eigenlijk dat iedereen er 1tje in zijn kast mag hebben! :) Je kunt er zoveel op en bij dragen. En als je er dan 1 zoekt.. is deze strech skinnyjeans voor een leuk prijsje, perfect om mee te beginnen!

Blouse : Wit, Esprit | Wehkamp
Ook deze blouse kwam recent al eens voorbij. Het is ook echt een favorietje. Ik liet je verschillende overhemd jurken en blouses zien, maar deze zat er nog niet tussen. Een hele mooie basic blouse van Esprit.

MirrorPic_201732218458925

ACCESSIORES

Enkellaarsje : Cognac, gouden rits | Sasha
Mijn laarsjes zijn ook van dit leuke schoenenmerk, met grote gouden rits. Degene die ik op de webshop gevonden heb zijn wat lichter van kleur en van glad leder. De mijne zijn wat grover van stuk. En met de kleur cognac zit je altijd goed! Welk seizoen dan ook.

Armband 1 : Goud, rondjes | My-Jewellery
Simpel, speels en een tof detail! Ik kan niet zonder armbanden en varieer graag als het om mijn sieraden gaat. Zelf draag op bij deze outfit de gouden schakelarmband van mijn vader en 2 bangles met veertjes. De veertjes zijn te koop bij de Hema en van het merk J.Club. Misschien binnenkort meer hierover.. ;)

Armband 2 : Goud, “Pluk het leven” | My-Jewellery
PLUK HET LEVEN! Quotes en armband is wat mij betreft een geweldige combinatie! En toen ik deze tegen kwam moest ik hem bij deze look stylen. Een armband die je een kleine reminder kan geven en ook andere kan inspireren. I like it!

Een mode artikel met een persoonlijk tintje! Bedankt voor het lezen en ik hoor graag van jullie!

liefs-hes2017

Een gedachte over “FASHION | GET MY LOOK : Tough Cookie

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s