BEAUTY | ESSIE : Ready for Red

Dream, desire, demand.. your color wish is my command.. – Essie

Al meerdere malen schreef ik over Essie, mijn favoriete nagellak merk. Je vindt een lakje uit de grote collectie bijna altijd op mijn nagels. Regelmatig is het de kleur rood! Vandaag is ( het tijd voor ) rood. ;)

Rood is een klassieke nagellak kleur, misschien wel de meest vrouwelijke en tijdloze kleur van allemaal!

Je hebt tegenwoordig oneindig veel keus als het gaat om rood, ga je voor felrood, bloedrood, bordeaux rood.. en ga zo maar door! Ook voor alle verschillende kleur keuze kun je meer dan goed bij Essie je hart ophalen.

20170315_142400

Vandaag deel ik de 4 rode tinten, van Essie, waar ik weg van ben. Sommige al een tijdje, andere ben ik sinds kort verliefd op geworden. Ik heb de kleuren voornamelijk gekocht met de seizoenen in mijn gedachten. Maar daarnaast is rood sowieso 1 van mijn lievelingskleuren om te dragen op mijn nagels.

Shearling Darling | Ebony Red

20170315_172034

Mijn grote favoriet! Deze donker rode kleur draag ik het liefst in de herfst, door tot in de winter. Maar, ook in de andere 2 seizoenen wil ik hem nog wel eens voor de dag halen. Hij heeft in een setje van 3 gezeten en het is dus een klein flesje. En klein flesje dat bijna op is en heel binnenkort maar eens in de normale variant moet worden aangeschaft! :)

Verenarmband : HEMA | Briljanten gouden ring : van mijn Oma

Fifth Avenue | Red blended with orange

20170315_172358

DE kleur om op je nagels te dragen in de zomer, vind ik! Deze fris en sprekende rode tint met een vleugje oranje, is een grote favoriet onder de fashionista’s! En ik kan niet anders als mij hierbij aansluiten. Ook deze heeft al vaak mijn nagels opgevrolijkt en is toe aan een nieuwe grote vervanger.

Rosé kleurige armband “Love the life you live” van My-Jewellery | Zilver kleurige armband “Dream big” van My-Jewellery | Ring : IXXXI

Shall we Chalet | Ruby red

20170315_172211

Het zusje, Fishnet Stockings van de kleur die je ziet op de foto, kun je bij elkaar sparen bij de Etos. Het is jullie vast niet ontgaan dat zij op dit moment een leuke actie hebben waarbij je kan sparen voor een giftset van Essie. Super leuk! Dit is een robijn rode kleur, eigenlijk de perfecte rood als je het mij vraagt. Hij past altijd en overal bij!

Zilveren slaven armband : Siebel | Chain small armband : Buddha to buddha

Jaq-u-are | Metallic Red

20170315_180935

De laatste die ik jullie laat zien, is 1 van de allereerste Essie nagellak die ik gekocht heb. Het is een echte rood tint die afgewerkt is met een metallic glittertje erin. Helaas, kan ik jullie de link niet meer geven om deze lak aan te schaffen. Hij is niet meer verkrijgbaar. Ik gebruik hem dan ook minder vaak als de andere rode kleuren, maar dat is voornamelijk omdat ik metallic lak meer iets vindt voor de feestdagen.

Rosé kleurige ring met Zikonia : Lucardi | Rosé kleurig horloge : IKKI

20170315_181103

Voordat de lente begint, draag ik nog gauw mijn donker rode favorietje. Naast dat ik het zelf dus een hele mooie kleur vind, valt hij ook bij vriendlief in de smaak als ik hem op heb.

Rode nagels en rode lippen is iets wat mannen mooi, aantrekkelijk, mysterieus en sexy kunnen vinden bij een vrouw. Kortom.. als je voor rood gaat zit je wat dat betreft extra goed! ;)

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s