BEAUTY | REVIEW : Max & More, nude look palette

I wear make up for myself, because i like it..

Je kent het vast wel, het beruchte en gevaarlijke rondje door de Action, haha. Ik kocht er deze week een oogschaduw palet voor € 0,89 en ga deze in dit artikel met jullie reviewen! Benieuwd?

Even een deo’tje, toiletblokken, inpakpapier en nog wat kleinigheidjes voor in het huishouden scoren.. yeah right!

Zelf.. vind ik dat ik mij altijd nog aardig in kan houden.. maar toch ga ik altijd met iets naar huis wat ik totaal niet wilde aanschaffen. Sick! Haha. Dit keer dus met een oogschaduw palet. Niet helemaal overbodig, aangezien mijn glimmend witte oogschaduw op is en dit palet een mooie heeft!

Zo nu en dan lees ik bij andere blog dames wel eens een review over de make up producten van de action. Zelf is dit eigenlijk het eerste make up artikel, naast ooit plakwimpers met glitters voor carnaval, dat ik van deze keten en van het merk Max & More ga gebruiken.

Soft, fresh and light..

Ik heb een lichte huid en gebruik daarom bijna dagelijks deze lichte tinten als het om oogschaduw gaat. Met lichte oogschaduw vind ik dat je ervoor zorgt dat je ogen meer spreken en je een frisse blik hebt, zelfs wanneer je wat vermoeid bent. Nog een andere reden voor mij om lichte oog make up te dragen.. om de nadruk te leggen op mijn wimpers. Erg leuk dat deze van zichzelf mooi lang zijn. :)

Bij de lichte oogschaduw draag ik een dun eyeliner lijntje en mascara als mijn dagelijkse look.

Zoals te zien is op de foto, zit het in een handig, leuk uitziend en compleet doosje. Ergens oogt het zelfs een beetje chique en dat voor die kleine prijs. Persoonlijk vind ik het spiegelrandje niet echt handig om te gebruiken bij het aanbrengen. De kleuren hebben een glimmend, ergens metallic effect in diamant achtige vormen.

Romantic Bronze..

Koper/brons tinten vind ik niet alleen mooi voor make up, maar vindt je ook in mijn interieur. Daarnaast ben ik gek op rosé kleurige sieraden. Dat ik dus graag koper met bruin als oogschaduw draag en combineer is dus niet helemaal een verrassing. En laat dit palet nou mooi deze 2 kleuren samen met de witte oogschaduw aan de binnenkant van de ogen, de look geven die ik erg tof vindt! Gecombineerd met deze zacht roze lipstick met parelmoer afwerking van HEMA, staat het zomers, fris en romantisch. I like it a lot!

Mysterious army green..

Het dragen van blauwe oogschaduw doe ik vrijwel nooit, dus deze heb ik als enige niet geprobeerd. De legergroen en donker paars kleurige heb ik op deze foto’s gecombineerd. Het dragen van donkere oogschaduw doe ik eigenlijk alleen tijdens feestjes of andere avonden uit. Deze groen, bruin en paarse combinatie, vind ik leuker dan ik eigenlijk in eerste instantie had verwacht! Op het palet, ogen de kleuren feller en sprekender als wanneer je ze opbrengt, dit geldt eigenlijk voor allemaal. En dit gecombineerd met mijn favoriete rode lippenstift, ook van de HEMA, staat stoer, een beetje femme fataal en mysterieus. Ook maakt de oogschaduw mijn ogen wat groener.

Zouden jullie het palet aanschaffen?

Ik ben, ondanks het onnodige toch wel blij met dit product. Of het lang blijft zitten, moet ik nog even afwachten. Maar deze verschillende kleuren in 1 doosje op zak hebben nu, top!

liefs-hes2017

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s