MUSIC | TOP 5 : Best of Pop #2

I believe in using songs to say things..

Precies een jaar geleden schreef ik het eerste artikel en ik vind het tijd voor een herhaling. Een top 5 van de nummers waar ik op dit moment erg vrolijk van wordt!

Ook al is het soms nog moeilijk om naar muziek te luisteren, vanwege het missen van een mening, kan ik gewoon niet zonder. Ik zou maar al te graag mijn favoriete nummers delen en bespreken met mijn eigen DJ papa, maar nu denk ik met een lach en een traan, zijn ‘dj praatje’ en mening er maar bij.

notebook-338486_960_720

Regelmatig komt er een nummer voorbij, waarvan ik zo sterk weet dat hij het een ‘echt goede plaat’ zou vinden en maar al te graag zou vertellen aan mij waarom. Ik mis het! Maar dat maakt het muziek freak zijn eigenlijk wel speciaal.

Mijn poppy top 5 dus vandaag! Want er zijn zeker nummers die mijn een draai aan mijn volumeknop verdienen! :)

1 | CLEAN BANDIT | Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie

Jawel! Hij is op dit moment flink aan het stijgen in de top 4 en te vinden in de top 3. Maar ik had hem een tijdje geleden al over mijn speaker horen komen en was gelijk verkocht. Nou vind ik eigenlijk geen 1 nummer met de stem van Sean Paul erin vervelend. Al jaren een behoorlijke fan van deze man, haha. Volume up guys!

2 | ED SHEERAN | Shape of You

Hoe kan je geen fan zijn van Ed Sheeran, ik zou het niet weten. Haha. Iedere keer verrast hij mij weer met een knaller. Zo draaide ik vorig jaar dagelijks het nummer Thinking out loud en krijg ik nu ook geen genoeg van dit nummer. Alles is eigenlijk leuk aan dit nummer en ik ben toch best wel een beetje jaloers op de mensen die een kaartje voor zijn concert hebben kunnen bemachtigen! Haha.. have fun guys! 

3 | RAG’N’BONE MAN | Human

Dit is zo’n nummer, een nummer waarvan ik bijna zeker weet dat mijn vader hem zou waarderen en goed zou vinden. Dat was dan ook de allereerste gedachten bij dit nummer. Daarnaast kan ik vaak ergens donkere en mysterieuze nummers als dit erg waarderen en vind ik de tekst geniaal.

4 | JEREMITH | Tight Nooki ft. Stefflon Don

Niet echt een bekent nummer, maar bam! Gewoon heerlijk! Ik hoorde hem voor het eerst begin deze week bij GTST tijdens de boks taferelen van Nina en Bing. Ik was niet zo zeer meer bezig met de soap serie maar even terug naar de Reggeaton tijden. Whooop! ;)

5 | JOHN LEGEND | Love me now

Ook met betrekking tot muziek en mijn voorkeur aan artiesten, wijk ik niet zo snel van mijn geloof af. John Legend, de man met de gouden vingers en geweldige stem. Nummers met de piano hebben bij mij sowieso een softspot en het nummer All of me, is 1 van mijn ultieme favorieten. De up beat met het mooie van de tekst, doet het bij dit nummer voor mij. Liefde!

En.. hoe ziet jullie top 5 eruit? Let me know!

liefs-hes2017

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s