MUSIC | TOP 5: Best of pop #1


Wat moet een mens toch zonder muziek!

Mijn smaak in muziek is vrij uitgebreid. Ik luister dan ook graag gewoon naar de radio en de top 40. Niet alle nummers kan ik waarderen hoor.. sommige zijn echt iets té poppy..

Waar mijn oren op vallen is als eerste de teksten van het lied.  Daarnaast houd ik ervan als alleen de muziek zonder tekst een boodschap kan meegeven. En de instrumenten dus het verhaal vertellen en het gevoel overbrengen. Ook je playlist geeft een stukje van je persoonlijkheid, stemming en visie weer.

Hierbij mijn Top 5..

People fall in love in mysterious ways, even by a touch of a hand.

1. Ed Sheeran – Thinking out loud
Wie kent dit nummer niet? Je wordt er echt mee doodgegooid op de radio. En bij mij als hopeloze romanticus staat hij ook gewoon ongegeneerd op nummer 1. Haha! Ja ja.. het is wat ‘zwijmelig’ en sprookjes achtig. De tekst, de muziek, de clip.. zucht. You hate it our you love it?


You’re the fear, I don’t care, cause I’ve never been so high

2. Ellie Goulding – Love me like you do
Om even in dezelfde categorie te blijven, opnieuw ook een sprookje. In meerdere gevallen.. ;) Dit is de soundtrack van de film ‘Fifty shades of grey’ Maar.. dit hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen!
Ik vind de stem van Ellie erg zacht en mooi en dat maakt voor mij het liedje.


Walking through the fire.. please don’t let me go..

3. Jessie J – Burnin’up ft. 2 Chainz
Zo! Even klaar met zwijmelen! En over stemmen gesproken! Grote stem en grote uitstraling heeft deze dame! En zoals ik al eerder vertelt heb, ben ik een fan. Met dit nummer kan je gewoon niet stil zitten. En met deze muziek smaak komt mijn stoere chick even een kijkje nemen. ;)


Give me a reason to believe it

4. Ariana Grande – Love me harder ft. the weeknd
Het is toch een schattig meisje, ook al is ze ondertussen al 21 en date ze een rapper. Ik zie haar constant rondhuppelen als ‘Cat’ uit al mijn nichtje haar nickelodeon series. Maar toch! Maakt ze nu echt leuke muziek. De tekst van het liedje, bleef gelijk hangen..


the only heaven i’ll be sent to, is when i’m alone with you

5. Hozier – Take me to church
En de afsluiter. Misschien iets onverwachts.. Maar dit nummer heeft echt iets! Iets dieps, iets veelzijdigs, iets moois. Beetje gospel ook wel. Hm.. just love it, aaaamen :P


Listen and enjoy! x

Liefs Hes

Een gedachte over “MUSIC | TOP 5: Best of pop #1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s