LIFESTYLE | DIARY: Week 9//2015


Positivity is the key to happiness..

Wat een heerlijke week, met een hoop positieve energie! Is het de zon? Is het de persoonlijke voorruitgang? (yey!) Who knows..
Ik heb in ieder geval alles eruit gehaald wat erin zat haha. Hierbij de ‘high lights’ van deze laatste week in Februari.

hlofdw01

Dare to date
Ik heb er een tijdje over getwijfeld, maar toen toch besloten 1 van mijn verhalen te delen. Erg grappig en leuk hoeveel er op gereageerd wordt en hoeveel deze post gelezen is. Thanks Ya’ll!

Touch and Resfresh
Mijn vriendinnetje Marieke, is een enthousiaste, optimistische en ambitieuze lieverd! Zij gaat een leuke stap zetten om zo dichterbij het vervullen van een droom te komen. Ik als dromen gelover en gelover in haar, wil daar natuurlijk wel mijn  steentje aan bijdragen.

We gingen samen een middagje brainstormen, op zoek naar de perfecte naam en uitstraling, het basis idee wat uitwerken en kijken naar een logo. Lekker onze creatieve ideeën delen.

Zij is masseuse en een bewegings- en voedingsdeskundige.
Haar positieve handel en denkwijze, haar zorgzaamheid, haar ‘personal touch to refresh’..

concept-logo-touchandrefresh01  concept-logo-touchandrefresh03

Hierna doken we samen even de stad in en vond ik eindelijk mijn replica Dior oorbellen! Om hierna samen naar de film van de Backstreet boys te gaan bij Pathé De Kuip. Gezellig met de ‘dronken hooli’s’ in de tram..
Toen ik in de late avond thuis kwam, was ik compleet gevloerd.. maar wat was dat het waard! :)

12 jaar en ouder.
Dit weekend vierde mijn niet meer zo’n kleine held zijn 12de verjaardag alweer! Wat gaat dat toch hard.
Hij kwam na zijn verjaardagsfeest bij ze grote nicht logeren.
Samen gamen en lekker even de deur uit. Het waaide vrij hard, maar even de zon in was echt een must. We pikte mijn zusje op en gingen gezellig met z’n drieën pannenkoeken eten.

20150301_144049

De stad waar ik woon, al bijna heel mijn leven is gelegen aan de Waterweg. En ik vind het dan ook een fijne plek om te wandelen, fietsen etc. Misschien wel het grootste pluspunt van mijn woon omgeving.
We gingen met z’n drieën even uitwaaien en de natuur speelplaats ” Avonturis “bezoeken. Even verstand op nul en genieten haha.

Top week! Bedankt iedereen!
Hoe was die van jullie? Lang leve de zon!

Liefs, Hes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s