FASHION | My 3 Favorite Trends for Spring

Life is good, because i decided to make it that way..

Langzaam maar zeker, ondanks de sporadische sneeuwval, mogen we weer denken aan de lente. Je vindt al een hoop voorjaarsmode en trends online en ook in de winkels en vandaag deel ik 3 van mijn lente favorietjes!

De sjaals, handschoenen, oorwarmers, uggs en mutsen mogen binnenkort weer in de kast gaan liggen. En wat kijk ik hier naar uit! Toedeloe!

Er zijn weer een hoop leuke trends in aantocht, veel kleur is het eerste wat ik dacht. Super! als je het mij vraagt. Bij grote ontwerpers op de catwalk, zie je de vele nieuwe mode en de trends al voorbij komen. Ik heb ook dit keer 3 grote favoriete, die bij mijn stijltje passen.. en die wil ik vandaag met jullie delen!

lentetrends-me-022017

OOTD | Trenchcoat : Hema | Blouse : Mango | Ripped Jeans : Zizzi | Enkellaarsjes : Eve & Odd

TERIFFIC TRENCHCOATS

Ik begin met mijn persoonlijke favoriet, de trenchcoat! Al jaren vind ik dit hele leuke jassen. Voorheen had ik een korte van de H&M en een witte ooit eens gekocht bij de V&D. Maar.. die ik op de foto draag van de Hema is perfect! Je ziet de ‘regenjas’ al jaren en ze komen ook iedere keer weer terug. Deze klassieke trend mag dit jaar dus ook weer helemaal! Niet alleen in de originele kleur, maar kiezen voor een pastel kleur of juist vel geel of groen dit seizoen is een goed en trendy idee! :)

trends-022017-trenchcoat

Elegante Trenchcoat, camel : Bonprix | Trenchcoat, pastel grijs : Esprit | Trenchcoat halflang, beige : H&M | Lange trenchcoat, lever bruin : Vero Moda

BLOUSES FOR DAYS

Blouses, ik heb er denk ik wel een stuk of 15. Korte, maar ook een aantal langere. Het gaat deze lente en zomer vooral om de lange blouse.. de overhemd blouse of jurk. Effen of gecombineerd met nog een trend van dit seizoen, strepen. Ook hiervan heb ik 4 hele leuke op een rijtje gezet.

trends-022017-blouse

Blousejurk, pastel strepen : mbyM | Overhemdblouse, wit/geruit : H&M | Blousejurk, light denim : GAB | Lange overhemdblouse, wit : H&M

ROMANTIC COWGIRL

Jhiiiiiha! Een paar jaar geleden zag je het al regelmatig in accessoires, met name dan de fringe trend. Tassen, bikini’s, riemen, ketting, oorbellen en als detail op schoentjes. Zo heb ik een paar op de foto’s aan die ik al even in mijn bezit heb. Maar dit jaar mag je helemaal uitpakken! Fringe jackets en ook franjes aan de blouses, suède of leer.. het kan niet gek genoeg! Stoer of juist romantisch en ook ‘de’ hoed of de laarsjes mogen er zeker bij!

trends-022017-cowgirl

Jurk met borduursel, vintage roze : H&M | Cowboyjack, melk chocola : s’Oliver | Overhemd met Franjes, groen : Vero Moda | Bikerjack met rozen : H&M

Nou ben ik absoluut geen winterhater ofzo haha, maar dit keer ben ik hem toch behoorlijk zat. Ik wil lekker zonder jas naar buiten, flatjes, gympen en open schoenen aan, blouses zonder trui of vest.. en ga zo maar door. Het voorjaar.. en de zomer!

Ik heb er zin in! Wat jullie?

liefs-hes2017

Bewaren

Bewaren

Een gedachte over “FASHION | My 3 Favorite Trends for Spring

  1. Leuke post! Ik heb ook zo een zin in de lente en zomer. Met de winter wilde ik sneeuw, nou dat hebben we gehad en nu mag van mij lekker het zonnetje schijnen. Hopelijk snel. xxx

    Like

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s