PERSONAL | 2 Years of Blogging, Part 2

Do not be pushed by your problems, be let by your dreams..

Ik zou het tweede deel het laatste weekend van januari online gezet hebben, maar je weet hoe die dingen gaan.. Dus! Doen we het vandaag. Een terugblik om de maanden juli tot en met december 2016! :)

We zijn inmiddels al aangekomen in de maand februari en jullie hebben nog wat van mij tegoed! Daarnaast vind ik het zelf ook leuk om even terug te blikken en door mijn archief te spitten.

blog-543656_960_720

JULI | Muziek is een groot deel van mijn leven. Ik ben ermee opgegroeid en het is ergens denk ik aangeboren haha. Ik kan echt geen week zonder. Dit is in een periode wel even anders geweest, hier vertel ik meer over in de muziek categorie op mijn blog. Je ziet hem niet vaak voorbij komen, maar verdwijnen van ML doet hij nooit.

AUGUSTUS | Deze maand heeft niet veel artikelen in het archief. Dit met name vanwege de drukte in mijn ‘mode carrière’ en omdat ik gewoon lekker genoten heb van de zomer! Haha. Toch heb ik toen der tijd een belangrijk en erg persoonlijk artikel geschreven.

2016-08-02_22.50.32.jpg

Na meerdere gebeurtenissen die zowel geestelijk als lichamelijk zwaar zijn geweest en een hoop verandert hebben in mijn leven, is er ook iets positief verandert, ik ben mijn overgewicht kwijt. Mijn grote verandering. Ik ben anders gaan denken en gaan leven en dit heeft geleid tot het verliezen van 48 kilo!

SEPTEMBER | Mijn verjaardagsmaand! En het was dit keer ook nog eens een speciale. Ik werd 30 en dit is groot gevierd! Mijn lieve moeder en zus organiseerde een verjaardagsfeest waar ik niets vanaf wist. Surprise! Wat ik wel wist.. wat ik wilde vragen als het op cadeaus aankwam. Hier heb ik dan ook een lifestyle artikel over geschreven.

OKTOBER | Ik begon deze maand even een kleeeiiin beetje anders als dat ik had gepland. Na mijn verjaardag kwam de liefde van mijn leven op mijn pad. Het was een drukke maand en dat is aan het archief ook wel te zien. Eind oktober, gingen mijn moeder, zusje, zwager en ik een weekend weg. Maar! Hier kwam een vijfde persoon bij en wat was dat leuk en gezellig :).

moodboard-hester

Vanaf dag 1 was het dik aan en we waren al direct bijna elke dag bij elkaar. Kortom, samenwonen leek al snel vanzelfsprekend. We hadden rust en tijd in het gemoedelijke Roermond en besloten een moodboard te maken voor ons huisje. Deze zie je in een interieur artikel dat ik schreef voor VT Wonen.

NOVEMBER | Mijn online gekwebbel, bleef iets wat uit zo aan het einde van het jaar. Mijn hoofd was echt overal. Nieuwe liefde, nieuwe avonturen, nieuwe familie erbij.. nieuw huis, noem het maar op haha. Welk artikel ik wel even in de spotlight wil zetten, mijn creative content artikel voor Zalando! Super leuk om te schrijven! En in de maand december kreeg ik nog een leuke attentie van deze grote online shop op de deurmat! Tof!

zalando-gift

DECEMBER | De feestmaand en ja, ik hou ervan! Er kwamen artikelen voorbij met kerstboom decoratie tips, een nieuw mode topic en ook schreef ik dit jaar weer een wensenlijstje voor de kerst. Maar het artikel dat ik toch het leukste vindt is het artikel dat mijn nichtje Melanie voor mij stylde.

Zo.. we zijn er doorheen, op naar weer een jaar vol veelzijdigheid, trends, liefde en avonturen.

Bedankt voor het lezen lovies!

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s