MUSIC | TOP 5 : Summer 2016

When words fail. Music speaks..

Summer, summer, summer time! Dat betekent veel leuke zomer hits! Ik ben fan van veel verschillende soortenmuziek. De muziek van nu voornamelijk, maakt mij vrolijk! Vandaag deel ik mijn 5 favoriete zomerhits!

Het is al even geleden dat ik in deze categorie iets geplaatst heb. Hij heeft dan ook geen vast plekje op het blog, maar om een speciale en een beetje sippe reden haal ik hem er never nooit vanaf. 

earphones-791309_960_720

Ik heb het er niet graag over en het er nog heel erg moeilijk mee, dat mijn vader er niet meer is. Het heeft mij zelfs een aantal maanden volledig weerhouden om naar muziek te luisteren, dit kon ik gewoon niet. En er hierop over schrijven, zonder hem als lezer, zeker niet. Muziek was mijn vader zijn leven en is ook een groot onderdeel van het van mij.

Nu kan ik een groot deel van nummers en muziek weer luisteren zonder er een traantje bij te laten. En dat geldt zeker voor de muziek uit de top 40! Lekker poppie.. en nieuw! Daarom vandaag 5 zomerse nummers, waarbij ik een ruk aan de volume knop geef en ongegeneerd net doe alsof ik kan zingen.. haha.

We don’t have to fall frome grace, put down the weapons you fight with..

1 | Ergens.. mag ik het wel een motto van mezelf noemen. Al kan mijn lieve persoonlijkheid ook bijna niet anders als ‘lief’ overkomen en op die manier handelen. Het is wie ik ben. Daarnaast vind ik het nummer ook passen bij dit jaar.. alle heftige gebeurtenissen in de wereld. Be kind! Ook vind ik het fluitende deuntje er aanstekelijk. :)

I will stop time for your.. the second you say you like me to..

2 | Over pop gesproken.. haha, zo’n aanstekelijk deuntje! En leuke tekst. Het nummer maakt mij in ieder geval vrolijk en echt aan het swingen. Dit nummer verdient echt de titel zomerhit.

Nou moet ik zeggen.. dat er op dit moment echt weer leuke nummers zijn. Het viel ook niet mee om er maar 5 uit te zoeken. :)

Stranded, reaching out. I call out your name bout you are not around..

3 | Al een tijdje te horen op de radio en ook al een poos 1 van mijn favoriete nummers. En dat zegt wel wat haha. Ik kan sommige nummers vanaf het begin helemaal te gek vinden, maar na een paar keer luisteren.. ergens vervelend ga vinden. De tekst vind ik goed.. diep, herkenbaar maar zeker en vooral goed. Ook vind ik de beat erg tof!

I don’t need no money, as long as i can feel the beat..

4 | Ook dit nummer hoor je al even.. en is echt mijn zomerhit. Een zwak voor Sia, al vanaf het begin een fan van Sean Paul en dan deze combinatie! Jawel! Haha. Kei hard aan in de auto of in huis en dan het liefst met mijn nichtje meezingen en mee dansen. Dit is ook haar lievelings liedje. :)

When are you getting your act together? I ain’t your mama no..

5 | En ik sluit af met een vrouwen power song van JLo met een heerlijke beat. Om even bij mijn nichtje te blijven, moest ik erg om haar lachen. Ook zij vindt dit een leuk liedje..” maar Hessie, wat ze zingt is niet zo lief.. “I hate your mama” dat zeg je toch niet? ” Haha.. liefde! Zo herkenbaar van vroeger, nu zingen de Backstreet Boys ook een hele andere tekst als dat ik dat deed.. ;)

Hebben jullie ook een echte zomer hit? Of meerdere? Ik hoor het graag!

liefshes-03

Een gedachte over “MUSIC | TOP 5 : Summer 2016

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s