INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Boho Flow

Dream like a bohemian, work like a boss..

Het bohemian stijltje is al een tijdje niet meer weg te denken. Je vindt het als kleding style, maar ook zeker in het interieur is het een grote trend! Fris, vrolijk, ontspannen, vrij en kleurrijk.. ik neem jullie vandaag even mee in mijn boho flow. :)

Na bijna 2 weken geen berichten meer online te hebben gezet, sorry! Ben ik er weer! Om eerlijk te zijn heb ik het even genomen van het mooie weer voornamelijk op het strand, na dik een week gedwongen in huis met een zielig beentje..

We hebben eindelijk zomer en dat zorgt ervoor dat dit stijltje meer te voorschijn komt. We kiezen sneller voor felle of juist zachte en ergens zwoele kleuren en voelen ons vrolijker, meer in de ‘hippy spirit‘ haha.

Ugye milyen látványos ez a csillár? Könnyedén elkészítheted, ha kellő türelmed van :) Ilyenkor a hosszú téli estéken még több időd lehet rá. Karácsony elmúltával amúgy is jót tesz egy kis pihentető játék. Készítheted együtt a pároddal vagy barátnőkkel, barátokkal, akkor a hosszadalmasabb műveletek is remek...:  gravity-gravity:  Source: Style at Home  A coral accent wall and a turquoise floor create a stylsih and whimsical space. The white walls and wood furnishings keep it feeling fresh.:  Couch -- LOVE THE COLORS bohemian:

Een vleugje boho toepassen in het interieur vind ik persoonlijk erg leuk! Vooral dromenvangers trekken mijn aandacht. Op dit moment ben ik bezig met een schets om een grote dromenvanger te schilderen op mijn slaapkamer wand.. wordt vervolgd!

Dat ik op mijn Pinterest account graag verschillende interieur stylen opsla in verschillende borden, weten sommige van jullie misschien wel. I love pinterest! Dus ook dit keer drie foto’s die hier vandaan komen. Neutraal, op en top aanwezig en zacht en bescheiden toegepast. Ook met deze stijl kan je alle kanten op en het zo bond maken als je zelf wilt.

bohoflow

FURNITURE

Lounge Chair: Colonial classic | Riviera Maison
Cabinet: Pinellas Park | Riviera Maison
Bijzet tafels: Bodine, Flaai | Eyoba.nl
Tapijt: Nova Ifahan | RugVista

ACCESSOIRES

Dromenvanger: Zwart en wit | Dromenvanger store
Kussen: dessin, antraciet | H&M Home
Tafel lamp: Canady, LaForma | Eyoba.nl
Kussen: dessin, goudkleurig | H&M Home

Eerder schreef ik dit artikel met het bohimain stijltje. Zoals dit keer te zien is in de collage, neig ik het liefs naar de zachte tinten. De lounge stoel lijkt mij heerlijk en ook ben ik dit keer erg gecharmeerd van het tapijt en de kussens met leuk dessin. Wat vinden jullie van deze ‘boho flow’?

liefshes-03


WIN ACTIE | Houd mijn blog in de gaten! In de maand augustus mag ik in samenwerking met online woonwinkel Eyoba.nl een zeer leuke cadeaubon weggeven.

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s