PERSONAL | TAG : 10 Things that piss me off

Even the nicest people have there limits..

Zo! Wat komt deze tag op het goede moment! Haha. Het gaat gelukkig de goede kant op, maar wat heb ik mogen balen deze week. Ik zit dan ook op dit moment nog met mijn beentje omhoog..

Eind vorige week, had ik een wondje dat iets ontstoken was op mijn bovenbeen, no biggy.. dacht ik. Zondagavond besloot het wondje, steeds roder en roder te worden en te groeien. Maandagochtend hing ik ziek en met koorts aan de telefoon bij de huisarts, die mij na een kort consult direct doorstuurde naar de spoedeisende hulp waar ik geopereerd moest worden. En voor ik het wist maakte mijn been kennis met naalden, scharen en messen.. Hoppakeee!

Beautiful chaos kaart Chill:

Nu 3 dagen verder, gelukkig drain vrij en met een groot verband voorraad, preken en een paar waarschuwingen op zak. Gaat het gelukkig de goede kant op.

Dus.. deze gebruikelijke wiebelkont, gaat zich nu even lekker uitleven op deze fijne tag, gespot op het blog van Save the Mama en ook de dames van Hare Maristeit en Daily cup of Blablabla geven hun twist aan deze tag. Gewoon even heerlijk om te doen.

10 Things that piss me off..

1 | Op straat, in een winkel, op het station. Het gebeurt mij veel te vaak dat mensen in groepsverband gewoon lekker ergens blijven hangen, plakken, staan. Niemand die er op een normale manier meer langs kan. Altijd ontzettend irritant, maar vooral als ik haast heb. Mensen, hallo.. ga opzij hoor.. ain’t got all day, damn!

2 | Als ik op pad wil gaan, beneden sta en iets in huis vergeten ben, dough! Dan wil er nog wel eens een klein gvd’tje uitkomen. Gaan we weer 6 trappen op, 6 trappen af.. naar het appartementje. Tijdverspilling! En een work out extra dan maar?

3 | Als ik op tijd reis met het OV en de trein 2 of 4 minuten vertraging heeft waardoor ik mijn aansluiting mis op de volgende trein. En als resultaat een half uur moet wachten en te laat kom. 2 minuten? Really? Why tell me, why?

thefinger-01

4 | Medemensen die hun auto in 2 vakken parkeren, lekker scheef, lekker aso. En dat er dan verder nergens plek is, weet je wel. Dan gaat mijn bloed koken he..

5 | Leugenaars. Mijn mensenkennis is redelijk, dus gelukkig heb ik het regelmatig al snel door. En een klein leugen om bestwil, prima, moet ook echt wel eens kunnen. Maar verzin geen hele verhalen, wie hou je nou voor de gek, pinokkio? ;)

6 | Als ik lekker naar een nummer op de radio aan het luisteren ben. Helemaal in m’n grove, mijn eigen valse karaoke party on the road. En dan.. maken ze het nummer niet af en vervangen het einde voor het reclame blok. Hoe dan? You suck! Don’t mess with my music!

rihanna-whatnow

7 | Thuis na een bezig dagje, plof ik met een theetje lekker op de bank en dan.. Geen tv of geen internet verbinding.. naaaaaaa !! Daar heb ik niet zo heel veel aan toe te voegen. Ik flip gewoon, punt.

8 | Zo, even een slokje drinken, met koolzuur. Ik pak mijn flesje uit de tas en laat hem dan vervolgens vallen. Waardoor ik 10 minuten moet wachten op mijn slokje drinken. Pfff.. haha.

9 | Van die marketing lui in de stad.. die je een krant, goed doel of weet ik het wat allemaal nog meer willen aansmeren. Telefonisch.. ben ik er meestal snel vanaf door gewoon keurig te bedanken. In persoon, willen ze nogal opdringerig zijn en zelfs in mijn persoonlijke zone komen. Dan he.. pff.. hou mij tegen haha.

talk_to_the_hand_by_sugarbun.jpg

10 | Afspraken niet nakomen. Je moet echt een heeeeele goede reden hebben of van hele goede huize komen om dit bij mij te kunnen flikken. Verder verander ik gewoon in een draak. Ik hecht waarden aan mijn planning, ik verheug mij op deze afspraak en maak tijd vrij. Als je mij boos wilt hebben, moet je mij flashen en laten zitten. Grrr.

He! Lekker! Het kan er maar even uit zijn. Heb jij ook wel de behoefte om even lekker te spuwen, neem deze tag gerust over! Mocht hij online komen, lees ik hem graag!

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s