INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Bohemian Beauty

Blame it on my gypsy soul..

Er zijn al een aantal interieur stijltjes voorbij gekomen op m’n blog. Dit keer ga ik schrijven en stijlen in de Bohemian trend of ook wel bekend als Boho chic. Gewaagd, maar zowel in interieur als in mode een super leuke stijl!

Gewaagd, dat is wel het eerste waar ik aan denk, dit en kleurrijk. Het is opnieuw een interieur style waar je veel kanten mee op kan. En ik geef het de omschrijving kleurrijk, maar zal laten zien, dat het ook niet kleurrijk toegepast kan worden, door de volgende afbeelding te posten (Pinterest).

Waar denk ik nog meer aan bij Bohemian, aan veren, gehaakte items, dromenvangers, tapijten en lantaarns.

Dark walls, animal skulls & Vamp's chair.... yes, yes & YES! :):  moroccan interior design, moroccan colours are so bright yet so relaxing!! would use this idea for an out side in area:  ¿Cómo decorar tu casa con elementos de rafia en clave low cost? | Decorar tu casa es facilisimo.com:

She had the soul of a gypsy, the heart of a hippie and the spirit of a fairy..

Kleur of geen kleur, een gave trend! Wat ik erg leuk vind aan deze manier van inrichten is dat het ook met alle materialen te combineren valt. Je kunt wat dat betreft in decoratie echt helemaal los gaan. Perzische tapijten, bontjes, gekleurde kussen, steigerhout, oud hout, vintage meubilair, lantaarns, planten.. Make it Boho! :) Een trend met weinig grenzen.

bohemian-beauty

FURNITURE:

Hangstoel: Ovo | Loods5
Ladenkast: Meta | wonenmetlef.nl
Hanglamp: Beads by Dutchbone | Loods5
Poef: Rustiek leer | wonenmetlef.nl
Karpet: Patchwork | Woonexpress (actie)

ACCESSOIRES:

Kussen: Okergeel | H&M home
Lantaarn: Rattan | Riverdale
Plaid: Taupe imitatie bont | Masions du Monde
Kussen: Kelim blauw | Kelimshop.nl
Spiegel: Glas Ventien | Maisons du Monde

Follow your own inner compass..

Ja! Haha.. ik heb er zoals jullie zien ook voor gekozen om met kleur te gaan stijlen. Voornamelijk om dat ik het oh zo gave karpet tegen kwam, nu tijdelijk met 50% korting bij de Woonexpress. Ik ben groot fan van de lamp, het heerlijke plaid en de hangstoel. Zo’n stoel lijkt mij zo relax, lekker met een goed boek een beetje schommelen.

Wie heeft er zo’n stoel in huis? en is hij echt zo comfortabel als dat hij er voor mij uit ziet?

Bedankt voor het lezen!

liefshes-03

3 gedachtes over “INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Bohemian Beauty

    1. Hi Julia, ja he! Ik vind het ook zo’n leuk stijltje. Eigenlijk kon ik wel raden dat het een heerlijke stoel is, maar nu geloof ik het zeker! Haha.. Bedankt voor je leuke berichtje! xo Hes

      Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s