FASHION |OOTD : Pink party

Twinkle, twinkle little star, brave and beautiful is what you are..

“Kom in het roze!” Haha, het was afgelopen weekend tijd voor een babyshower van 1 van m’n collega’tjes en ja ze krijgt een meisje. ;) Ik was dan ook gekleed in het roze en dat inspireerde mij. Tijd voor een ‘outfit of the day’ artikel!

Het is niet echt een kleur die ik heel veel draag, ik neig meer naar het zalm roze. Maar deze fashionista had nog wel een outfit in de kast hangen.

Ik vind het ook erg leuk om op een babyshower iedereen in dezelfde kleur te zien en hoe iedereen ‘zijn roze’ heeft toegepast. De en had een roze statement kledingstuk en de ander echt een roze stijltje.. leuk! ;)

Everything is possible with sparkle and a little pink..

Stay #Wellheeled with Solemates! https://www.thesolemates.com/our-products/: Lightweight and soft cocoon kimono wrap.: Modest doesn't mean frumpy. www.ColleenHammond.com Do your clothing choices, manners, and poise portray the image you want to send? "Dress how you wish to be dealt with!" (E. Jean)  #Modest doesn’t mean frumpy. #fashion #style www.ColleenHammond.com www.TotalimageInstitute.com:

Naast dat het goed past bij een babyshower, is wat mij betreft een hele chiqu’en kleur en makkelijk te combineren. Zelfs met een stoerdere kledingstijl of outfit kan je makkelijk een roze item toepassen. Go pink! :)

image

– My outfit of the day

Lichte jeans: Bonprix | Roze top: Miss etam | Wit hempje: H&M | Sieraden: Chain set by Buddha to buddha

Zoals ik eerder zij is het niet echt mijn kleur, maar naast deze top en sjaal heb ik ook een maxi rok in de kleur en nog een 3tal tops. Het is en blijft 1 van de meest vrouwelijke kleuren die je aan kan trekken.

pinkparty

OUTFIT:

Vest: Steps, licht roze | Wehkamp.nl
Blouse: Superstar blouse | Wehkamp.nl (sale)
Jeans: Super skinny ripped | H&M

ACCESSOIRES:

Sjaal: Indian dessin | Pieces
Boots: Tamaris | Zalando
Oorbellen: Buddha to buddha Nathalie | MyBuddha
Armband: Buddha to buddha Nathalie xs | MyBuddha

Wat vinden jullie die keer van de look die ik aan de hand van mijn outfit heb kunnen samenstellen. Vooral het vest vind ik echt geweldig! En natuurlijk Buddha! Wat ben ik fan van de nieuwe oorbellen die ze hebben! Love! Hihi..

Ook wil ik als tip meegeven, dat als je op dit moment op zoek bent naar een mooie witte blouse en je weet nog niet precies wat voor model,  check even op de wehkamp!

Shop ze! En bedankt voor het lezen x

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s