FASHION | KIDS : Adventures Alice

Every adventure requires a first step..

Tijd voor kleine dametjes mode! Er zijn nog een aantal Disney prinsessen en andere personages waar ik inspirerende artikelen over kan schrijven. Dit keer is het de beurt aan kleine Alice.

Dat ik nog niet eerder over haar heb geschreven, verbaasde mij eigenlijk haha. Alice in wonderland is ook zeker 1 van mijn favoriete films. Opnieuw ook vanwege de boodschap die deze film meegeeft. De belangrijkste boodschap is dat je niet de controle over je eigen gedachtegang moet verliezen en hierin moet geloven. En vooral blijven fantaseren en dromen!

Disney Parks Blog | Jeremiah Ketner - Afternoon Tea, Part of the Pop Fusion Exhibit at WonderGround Gallery in the Downtown Disney District:

You’re entirely bonkers, but let me tell you a secret.. the best people are..

Zowel de tekenfilm uit 1951 als de verfilming van 2010 vind ik helemaal leuk en zou ik zo nog een paar kunnen keer kijken. Wat ik wel merk en ik best jammer vind is dat de Disney sprookjes niet meer zo’n indruk maken op de kinderen van nu. Ergens logisch, aangezien het nu allang niet meer het enige is wat je kan kijken en in ‘mijn tijd’ wel.. #ikwordoud haha.

Maar toch, toch vind ik dat we de kids een de Disney geschiedenis bij moeten brengen, vinden jullie niet?

Darling: Alice in wonderland:  Love vintage fashion for little girls, reminds me of the movie A Little Princess:

Toen Hes nog een kleine Hessie was (nee, dat was niet vorige week ;) ), werd ik eigenlijk voornamelijk in deze stijl aangekleed. Vooral door mijn opa en oma, pas kwam ik nog al deze leuke jurkjes met kant en kraagjes tegen.. aawh.

Ik vond het dan ook als mini mode meisje helemaal prachtig en prima, lakschoenen, strikjes, tasjes, kant.. etc. Mijn zusje, vond dit iets minder..haha

Ook dit keer ben ik weer gaan neuzen en shoppen online. Ze hebben echt zo ontzettend veel leuke kinderkleding, ook nu weer voor de winter!

adventures-alice

I’m not crazy, my reality is just different than yours..

OUTFIT:

Jasje: Barely black MEXX | V&D (sale)
Jurk: Beige gebreid | H&M babymeisjes
Rok: Denim blauw | River island
Polo romper: Wit | H&M babymeisjes

ACCESSOIRES:

Ballerina’s: Lak zwart | H&M babymeisjes
Maillots: wit, set van 2 | H&M babymeisjes
Kinder horloge: Regal meisjes horloge | Lucardi
Haarbandjes: Set van 2 (zwart & wit) | H&M

Knuffel konijn: Richie | Prenatal

Ik denk.. dat dit tot nu toe mijn favoriete outfit is die ik heb samengesteld voor de kleine dametjes! Ik vind het poppige en vintage achtige zo zo schattig! Wat vinden jullie ervan?

Het is dus dit keer ook moeilijk om een favoriet kledingstuk te kiezen, dus dat ga ik niet doen! :)

liefshes-03

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s